Oktatás / Ajánlott képzési terv

Képzési irányok

A képzési irányok segítségével könnyen megtalálhatja az utat számos kurzusunk között az Ön számára megfelelő tanfolyamokhoz, melyek illeszkednek célkitűzéseihez.

Foundation
Építsen biztos SAS® programozási alapokat az adatok kezeléséhez, összetett lekérdezések vagy egyszerű elemzések elvégzéséhez és riportok készítéséhez.
Érje el a SAS®  kínálta adatelemzési vagy riportkészítési lehetőségeket a SAS® Enterprise Guide® egyszerűen kattintható felhasználói felületén keresztül.

 

Advanced Analytics
Elemezze és értelmezze az adatokat SAS® programokkal vagy a SAS® Enterprise Guide® használatával, és hozzon adatokon alapuló döntéseket.
Használja fel széles körben a statisztikailag kielemzett és értelmezett üzleti adatokat.
Alkalmazza a SAS® szoftvereit előrejelzések és ökonometriai modellek fejlesztéséhez, melyek lehetővé teszik, hogy intézménye megalapozott döntéseket hozzon.
Fejlesszen matematikai modelleket a gyártási, szállítási rendszerek és az ellátási láncok optimalizációjára. Monitorozza és kontrollálja a folyamatokat.
 
Sajátítsa el a SAS® Enterprise Miner™ használatát vagy írjon SAS® kódot előrejelző modellek fejlesztéséhez, ügyfelek szegmentálásához, használja ezeket a technikákat számos üzleti alkalmazás során.
 
Fejlessze a folyamatok és a termékek minőségét a JMP® szoftver használatával, tervezzen optimális kísérleteket és jelenítse meg dinamikusan a statisztikai eredményeket.
 
Érjen el áttörő folyamatfejlesztéseket a Lean és Six Sigma technikák alkalmazásával a hibák kiküszöbölésére, a munkafolyamatok változékonyságának mérsékelésére.

 

Business Intelligence
A SAS® Analytics nyújtotta lehetőségeket érje el az ismert Microsoft Office felhasználói felületen keresztül. .
Böngésszen nagy mennyiségű adatot az in-memory tárolási lehetőséggel, hogy jobban megértsen minden adatot. Új mintákat fedezhet fel, riportokat publikálhat a webre és mobil eszközökre.
Használja a SAS® Business Analytics platform lehetőségeit egy könnyen értelmezhető, átfogó környezet kialakítására riportok és elemzések számára.
Hozzon létre és optimalizáljon OLAP kockákat többdimenziós riportok és elemzések készítéséhez. Fejlesszen összetett tárolt eljárásokat. Készítsen egyedi kinézetű SAS® Web alkalmazásokat.

 

Information Management
Szervezzen és menedzseljen adattárházakat a SAS® Data Integration Studio használatával.
A DataFlux® Data Management Studio használatával adatprofilokat készíthet az inkonzisztens adatok azonosításához és különböző adattisztítási technikákat alkalmazhat ezek korrigálására.

 

Administration
Telepítse, konfigurálja és tartsa karban a SAS® Business Analytics platformot.
Adminisztrálja és tartsa karban a SAS® alkalmazásokat.
Adminisztrálja és tartsa karban a SAS® megoldásokat.

 

Customer Intelligence
Valósítson meg és optimalizáljon csatornákon átívelő kampánymenedzsment stratégiákat.
Hasznosítsa az online és közösségi média csatornákból származó ügyféladatokat.

 

Fraud and Financial Crimes
Alakítson vállalati szintű stratégiát minden biztonsággal kapcsolatos ügy kezelésére, a megelőzésre, a felfedésre és a kivizsgálásra irányuló tevékenységek sikerének biztosítására.

 

Risk Management
Tudja meg, hogyan követhető és csökkenthető a veszteség, javítható a tőkemenedzsment, és hogyan ösztönözhető a kockázattudatos kultúra kialakítása.
Értékelje a piaci, hitel és működési kockázatokat, feleljen meg a belső szabályzatoknak és a külső szabályoknak.

 

Merchandise Intelligence
Készítsen terveket és valósítsa meg ezeket hatékonyan az értékesítés és a haszon maximalizálására, a készletekkel kapcsolatos költségek minimalizálására, és a vállalat teljesítményének növelésére.
Befolyásolja a teljes, életciklus alapú árazást, amely az egységes keresleti intelligencia platformra épül, az optimális árazási stratégiák megvalósításának támogatására.
Azonosítsa és valósítsa meg az optimális méret-profilokat jövőbeni megrendelésekhez és a termékek áruházakba való allokálásához időben és költséghatékony módon.

 

IT Intelligence
Elemezze, monitorozza és jelezze előre az IT infrastruktúra használatát és teljesítményét, kínáljon vállalati szintű rálátást az IT szolgáltatásokra és erőforrásokra.

 

Health and Life Science
Rendszerezze, szabványosítsa és kezelje a klinikai kutatási adatokat és metaadatokat. Alakítsa ki, teljesítse és menedzselje a klinikai kutatási adatok transzformálását, elemzését és benyújtását.

 

Supply Chain
Integrálja a garanciával és a jótállással kapcsolatos adatokat a legfontosabb ügyfél, termék, gyártás és földrajzi információkkal, hogy megalapozott, időszerű döntésekkel tudja csökkenteni a garanciális és jótállási költségeket.
Pontosan jelezze előre azokat az eseményeket, amelyek kiesést okozhatnak, működtesse az erőforrásokat csúcsteljesítményen, növelve ezzel a rendelkezésre állási időt és termelékenységet, a karbantartási költségek, valamint csökkentése a bevételkiesési kockázatokat ezzel párhuzamosan.
Menedzselje sok millió adatot az optimális készletszint eléréséhez minden SKU és lokáció esetében.

 

Performance Management
Javítsa a tervek és költségvetések pontosságát, értse meg a nyereséget hozó tényezőket és növelje a jövedelmezőséget.
Hozzon felszínre releváns, teljes körű, és előremutató információkat, amelyek támogatják a humántőkével kapcsolatos stratégiai döntéseket.
Hangolja össze szervezete tevékenységeit a stratégiai eredmények optimalizálására, és keltse életre a stratégiát a célkitűzések és a mérőszámok közötti összefüggések vizuális ábrázolásával.