Blurred people cycling in Copenhagen

AI og Analytics transformerer den offentlige sektor i Danmark

Fremme af innovation og effektivitet.

Velkommen til SAS for offentlig ledelse

De nordiske myndigheder og regeringer har en unik position i forhold til tillidsniveauet. Samfundets tillid til regeringen skal bevares og kan dermed ikke baseres på gårsdagens metoder til at løse morgendagens problemer. For at kunne servicere borgerne og sikre alle menneskers sikkerhed og velfærd er det nødvendigt med innovation. Kunstig intelligens og analytics kan udnytte offentlige data til at forbedre beslutningstagning og resultater. Du kan være sikker på, at dine beslutninger vil skabe operationel effektivitet, understøtte ligeværdighed og forbedre resultater for borgerne.

Roderick Crawford, Senior Vice President, SAS Northern Europe, har også haft ansvaret for specifikt den offentlige sektor og fortæller her, hvordan anvendelsen af kunstig intelligens ( AI ) og Analytics kan transformere leverancen af offentlige services og dermed skabe fordele for samfundet og borgerne. Kontakt gerne Roderick på Roderick.Crawford@sas.com.
(3:20 mins)
Vortex lines in purple, blue and grey transparent

Spotlight

Hvad er dit interesseområde?

SAS i Danmark

Vi har en lang og succesrig tradition for at arbejde med vigtige ministerier, myndigheder og agenturer i Danmark og Norden. Ud over den lange historie med den nordiske offentlige sektor nyder vi også godt af stærk ekspertise på tværs af EMEA og på globalt niveau støtter SAS regeringer i mere end 130 lande og med 650 forskellige ministerier, departementer, afdelinger og agenturer.

SAS i den offentlige sektor - Fakta & Tal

>700

offentlige organisationer, ministerier, styrelser og myndigheder bruger SAS globalt

1.

Da SAS blev grundlagt i 1976 var en offentlig organisation vores første kunde

134

lande anvender SAS i den offentlige sector

(2 min 06 sec)

Cloud first. Cloud Smart

SAS støtter dit AI-økosystem ved at påtage sig design og levering af software, databeskyttelse, infrastruktur og services i et administreret miljø, mens du blot tilmelder dig, logger ind og går i gang. Uanset hvilken SAS Cloud-mulighed du vælger, tilpasser vi den digitale løsning til dine krav, så du kan fokusere på at løse dine analytiske udfordringer og hurtigt realisere værdi.

Få den nødvendige kapacitet og frihed til at være innovativ med Analytics, og AI-teknologier i Cloud'en.

Moderniser med din foretrukne cloud-udbyder for hurtigere, sikker adgang til dine data.

Vores arbejde med den offentlig sektor i Norden.

Vi har en lang og succesrig tradition for at arbejde med vigtige ministerier, myndigheder og agenturer i Norden. Ud over den lange historie med den nordiske offentlige sektor nyder vi også godt af stærk ekspertise på tværs af EMEA og på globalt niveau støtter SAS regeringer i mere end 130 lande og med 650 forskellige ministerier, departementer, afdelinger og agenturer.

Kontakt os for at se, hvordan vi kan støtte dine planer i offentlige forvaltning.

Vi er her for at hjælpe.

SAS og Cloud

Innovation er i luften med AI i SAS Cloud
 

SAS til sundhedssektoren

Få inspiration til AI og innovation i sundhedssektoren

SAS og skat

Transformer skatte effektiviteten med nye analyser på data

SAS & Forsvar

Transformer effektiviteten og styrk den nationale sikkerhed