Companie /

SAS în România

SAS Office in Romania

SAS Analytical Solutions S.R.L. ("SAS România")  este o societate cu răspundere limitată cu sediul in Bucureşti, ce oferă servicii de consultanţă pentru proiectarea, dezvoltarea, testarea şi implementarea de soluţii software SAS, concepute pentru a îndeplini nevoile clienţilor. SAS România are o echipă flexibilă de experţi, responsabili pentru furnizarea de soluţii de analiză de afaceri către companii şi instituţii publice din România.

Personalul SAS România cuprinde consultanţi cu expertiză tehnică extinsă, pregatiţi pentru a oferi formare pentru clienţi şi pentru a furniza asistenţă tehnică în limba locală. Acest lucru asigură faptul că clienţii primesc sprijin continuu şi complet cât mai curând posibil. Soluţiile software SAS şi expertiza necesară pentru a crea aceste aplicaţii sunt susţinute de metodologii dezvoltate la nivel mondial.

Cu excepţia cazului în care s-a convenit altfel, licenţa pentru software-ul SAS este prevăzută pentru o perioadă de un an, dar aceasta poate fi reînnoită în fiecare an. Această licenţă dă dreptul de a folosi software-ul şi serviciile de suport pentru clienţi, inclusiv dreptul de acces la actualizări şi la noile versiuni ale acestor programe, fără costuri suplimentare. Acest model de afaceri permite clienţilor să primească suport permanent pentru susţinerea rezultatelor de afaceri cât şi personal motivat ce îşi imbunătăţeşte permanent calitatea serviciilor.

Acest software licenţiat este un set complet de programe de top pentru gestionarea şi analiza datelor. Ca tipuri de sisteme de operare pentru PC-uri şi servere suportate, vă asigurăm că lucrăm cu orice sistem de operare major, cum ar fi Windows, Linux, etc.

Despre grupul SAS

SAS este una dintre cele mai mari societăţi producătoare de programe software din lume. Datorită pantei ascendente a veniturilor şi a profiturilor societăţii, începând cu 1976, SAS deţine toate resursele necesare pentru a susţine excelenţa în dezvoltarea produselor şi asistenţa pentru clienţi. Cu toate că unii dintre competitori au fuzionat, şi-au schimbat patronatul sau pur şi simplu au dispărut de pe piaţă, societatea SAS cu capital privat şi-a îndreptat toate eforturile spre misiunea principală a noastră – şi anume, aceea de a oferi programe software de calitate superioară şi de a îmbunătăţi relaţiile cu clienţii.

Abordare globală, prezenţă locală

Soluţiile SAS sunt utilizate în peste 70.000 de locaţii din peste 130 ţări – incluzand 91 din societăţile din top 100 FORTUNE Global 500® 2013 – cu scopul de a dezvolta relaţii mai profitabile cu clienţii şi furnizorii, de a lua decizii mai bune şi de a avansa cu încredere şi transparenţă. Asistenţa locală pentru implementările globale este asigurată de mai mult de 13.700 de angajaţi SAS – din mai mult de 55 de ţări şi 400 de birouri SAS.

Asistenţă pentru clienţi premiată

Centrul nostru online de asistenţă pentru clienţi oferă posibilitatea accesării permanente a asistenţei tehnice vaste, a informaţiilor de referinţă, a resurselor şi comunităţilor educaţionale. Cunoştinţele fiecăruia pot fi împărtăşite permanent, în cadrul seminariilor regulate, al transmisiilor pe Internet sau în cadrul cursurilor de instruire.

Puterea financiară

Faptul că SAS îşi bate propriul record în materie de venituri în fiecare an de existenţă este clar dovadă a faptului că noi reprezentăm un partener de afaceri stabil, care şi-a permis însă să investească 25% din venituri în Cercetare&Dezvoltare în fiecare an – procent ce reprezintă dublul procentului investit în medie în domeniu – aşa că suntem capabili să îmbunătăţim permanent produsele noastre. Orientarea noastră spre inovaţie este motivul pentru care 98% din clienţii noştri îşi reînnoiesc licenţa pentru programele SAS în fiecare an.