Producten & Oplossingen / SAS® Business Intelligence

SAS® Business Intelligence

Verkrijg betere en snellere antwoorden

SAS biedt gebruikers snelle toegang tot informatie in elke gewenste vorm en op elk gewenst moment. Onze interfaces sluiten aan op verschillende vaardigheidsniveaus en behoeften. Gebruikers genereren daardoor hun eigen antwoorden, terwijl de IT afdeling controle houdt op de kwaliteit en de consistentie van de gegevens. SAS integreert snel met uw IT-omgeving door een koppeling met uw bestaande databases en systemen. Iedereen in de organisatie heeft direct toegang tot rapporten en analyses. Hierdoor worden uw IT mensen minder belast met aanvragen en hebben uw medewerkers de juiste informatie snel voor handen.

" Samen met SAS zijn we erin geslaagd om de waardevolle informatie in onze systemen breed toegankelijk te maken voor onze medewerkers. Zij kunnen nu zelf rapportages genereren en daardoor snel en gefundeerd ontwikkelingen naar de praktijk vertalen."

—Matthew Hemmes

Manager BI

Agis zorgverzekeringen

Lees verderComponenten van SAS® Business Intelligence

  • Enterprise BI Server - Biedt een compleet portfolio van business intelligence-mogelijkheden. Met de kracht van SAS Analytics en Data-integratie is het mogelijk een complete en eenvoudig te gebruiken business intelligence oplossing te creëren.
  • Visual Analytics - Verkrijg razendsnel inzicht in grote hoeveelheden data met deze nieuwe in-memory analytics oplossing. U kunt uw data eenvoudig grafisch weergeven en analyses op die data snel visueel inzichtelijk maken voor een bredere groep gebruikers, via een webinterface of tablet.
  • Visual BI - Krijg een dynamische en interactieve visualisatie van informatie. Hierdoor kunnen andere perspectieven en nieuwe inzichten worden verkregen.

Waarin SAS zich onderscheidt

Nauwkeurige voorspellingen
SAS helpt u het verleden te begrijpen, het heden te overzien en nauwkeurige voorspellingen voor de toekomst te doen, waar andere aanbieders van business intelligence oplossingen zich beperken tot rapportages die terugkijken. Uw bedrijf kan zich met SAS verder ontwikkelen.

Volledig geïntegreerd
Met SAS Business Intelligence zijn al uw bedrijfsgegevens volledig geïntegreerd. Iedereen binnen uw organisatie kan zich met gebruikersvriendelijke interfaces bedienen van rapporten en analyses. Beslissingen kunnen dus eenvoudig worden genomen, omdat informatie snel voorhanden is.