Nieuws / Persberichten

RSS Persberichten RSS feed

Nieuws

 

Chemisch dienstverlener Mercachem optimaliseert bedrijfsprocessen met SAS Visual Analytics

Chemisch dienstverlener Mercachem optimaliseert bedrijfsprocessen met SAS Visual Analytics

Mercachem heeft SAS Visual Analytics geselecteerd voor het optimaliseren van haar bedrijfsprocessen. De datavisualisatie-software van SAS geeft managers en projectleiders van de chemisch dienstverlener inzicht in belangrijke bedrijfsprocessen waardoor zij hier beter op kunnen sturen. Meer...

 
 
Newitera eerste SAP-partner die SAS Visual Analytics toevoegt aan portfolio
Newitera, SAP-specialist in Enterprise Asset Management, voegt SAS Visual Analytics toe aan haar portfolio. Newitera is daarmee de eerste SAP-partner die klanten de mogelijkheid biedt data te ontsluiten met SAS Visual Analytics. SAP-gebruikers krijgen hiermee een tool waarmee ze, onafhankelijk van de IT-afdeling data kunnen analyseren, onderzoeken en antwoorden en inzichten (mobiel) kunnen delen met collega's of klanten.
 
SAS Nederland wederom bekroond tot Beste Werkgever van Nederland
SAS Nederland, marktleider in business analytics, is uitgeroepen tot Beste Werkgever van Nederland 2014. Gisteravond werd het bedrijf voor tweede jaar op rij bekroond met deze titel. De lijst van Beste Werkgevers is samengesteld op basis van onderzoek van Great Place to Work Nederland. SAS bereikte de hoogste positie op basis van een mix van inspirerend werk, open communicatie, goede arbeidsvoorwaarden en een prettige balans tussen werk en privé.
 
Ziekenhuizen verbeteren zorgkwaliteit met datavisualisatie
Steeds meer ziekenhuizen gebruiken datavisualisatie om processen te optimaliseren en daarmee de zorgkwaliteit te verbeteren. Het afgelopen jaar kozen zeven ziekenhuizen in Nederland voor SAS Visual Analytics. Ziekenhuis Gelderse Vallei was het eerste ziekenhuis dat de oplossing van SAS selecteerde. Daarna volgden onder meer de Sint Maartenskliniek, het BovenIJ ziekenhuis, het Scheper ziekenhuis, het Bethesda ziekenhuis en de Stichting Gelre Ziekenhuizen.
 

Persberichten

Mediacontact:

 • Voor vragen over SAS kunt u contact opnemen met:

  SAS Nederland
  Hetty Boerakker,
  Manager Marketing
  hetty.boerakker@snl.sas.com
  Tel: + 31 35 699 68 49