Hírek / Sajtóközlemények

SAS Institute Kft.
1122 Budapest, Határőr út 36.
Telefon: +36 1 224 2010
Fax: +36 1 224 2011
www.sas.com/hungary

Press Release

Nyomtató-barát Nyomtató-barát

Jó hírünk van!

 

A SAS felvásárolta az Assetlinket

A SAS és az Assetlink akvizíciójának eredménye az eddigi leghatékonyabb integrált marketing menedzsment platform 

Budapest, Magyarország  (02 márc. 2011)  – A legtöbb vállalat nap mint nap szembenéz a kifinomult és bonyolult marketingkampányok folyamatosan növekvő kihívásaival anélkül, hogy ehhez gyarapodó munkaerő állna rendelkezésére.  A Gartner szerint az integrált marketing menedzsment a munkaerő, a folyamatok és a technológiák egységes rendszerré alakításának egyre terjedő stratégiája. A piackutató adatai arra mutatnak rá, hogy az integrált marketingstratégiákat alkalmazó cégek 2014-re a marketing beruházásaik megtérülésének akár 50 százalékos emelkedését is elérhetik.*

A most bejelentett akvizíciónak köszönhetően az Assetlink és a SAS ehhez kínál ezentúl a vállalatoknak átfogó, új eszközt. Az Assetlink a sokcsatornás marketingkampányokhoz szükséges hatékony munkafolyamatok biztosításával kiküszöböli az esetleges szűk keresztmetszeteket, és optimalizált működést tesz lehetővé. Az Assetlink eszközeinek birtokában a SAS megoldásai továbbá hozzájárulnak a források hatékonyabb kihasználásához és a minden korábbinál precízebb mérések alapján készült beszámolók elkészítéséhez. A SAS és az Assetlink alkalmazásainak kombinációja főleg azoknak a vállalkozásoknak válik majd hasznára, melyek marketing célokra már most is SAS-t alkalmaznak.

„A SAS és az Assetlink összefogása mindkét fél számára ésszerű lépés, és ami ennél is fontosabb: vevőink számára is az. A SAS ezentúl a marketing tervezéséhez és kivitelezéséhez szükséges képességek teljes portfólióját kínálja csúcstechnológiás marketing-automatizáló alkalmazásai részeként." – nyilatkozta David Raab, a marketinganalitikára specializálódott Raab Associates igazgatója.

„A kampányok költségvetése, forrásigénye és tervezése során jelentkező szűk keresztmetszetek fékezhetik a marketing hatékonyságát. A SAS és az Assetlink eszközeit együttesen alkalmazva azonban hamar kideríthető, mi az, ami jól működik, és hol van még szükség fejlesztésre. Az eredmény: hatékonyabban működő marketing, mely intelligensebb, az eddigieknél nagyságrendekkel kiterjedtebb kampányokat tesz lehetővé." – nyilatkozta Jim Davis, a SAS igazgatóhelyettese és marketingvezetője.

A SAS és az Assetlink integrációja a marketing azon területeire is kiterjed, melyeket az eddig elérhető szoftvermegoldások nem fedtek le: A marketing teljeskörű kezelése valósidejű analitikával ötvözve lehetővé teszi a vállalati üzenetek precíz irányítását a különböző kommunikációs csatornákon keresztül, pl. a call centerben, a weboldalon, a mobilkommunikáció során és a közösségi portálokon. Ezen kívül a fogyasztói magatartás előrejelzése, a haszonkalkuláció és a fogyasztói hangulat megítélése is könnyebbé válhat.

„A marketing során gyűjtött hatalmas mennyiségű adat gazdag információforrás." – fogalmazott Chetan Saiya, az Assetlink vezérigazgatója. „A SAS nagyteljesítményű analitikai megoldásait az Assetlink által gyűjtött adatokra alkalmazva olyan új eszközt ad a marketingszakemberek kezébe, melynek segítségével többet hozhatnak ki a rendelkezésre álló forrásokból és egyben értéktöbbletet eredményező új lehetőségeket fedhetnek fel."

* Gartner, Inc. "Focus on Integrated (Rather Than Enterprise) Marketing Management" by Kimberly Collins, Oct. 6, 2010 

A SAS-ról

A SAS üzleti analitikai szoftverek és szolgáltatások piacvezető szállítója, valamint a legnagyobb független üzleti intelligencia fejlesztő. Integrált keretrendszerbe illeszkedő innovatív üzleti alkalmazásai révén a SAS több mint 50.000 vállalat számára nyújt támogatást a teljesítmény növeléséhez és a jobb döntések gyorsabb meghozatalából származó hozzáadott érték biztosításához. 1976 óta a SAS világszerte a THE POWER TO KNOW®-t, vagyis a tudás hatalmát nyújtja ügyfeleinek.

Vissza a SAS Sajtóközleményekhez

Copyright © SAS Institute Inc. All Rights Reserved.

Bővebben:

 • További információ:

  SAS Magyarország
  Kovács Lajos
  marketingvezető
  1122 Budapest,
  Határőr út 36.
  Telefon: +36 1 224 2010
  Fax: +36 1 224 2011