Tjenester & Support / Kurs & Utdanning

Få rabatter på kurs!

 • Ta 3 kurs – betal for 2
  Meld deg på tre kurs samtidig og få det rimeligste kurset kostnadsfritt! Rabatten, som gir opptil 33% rabatt på kurspakken, alt etter hvilke kurs som velges, har forståelig nok blitt svært godt mottatt etter at den nylig ble innført for alle våre åpne kurs – du har et hav av kurs å velge for ulike roller i kurskalenderen, og du kan planlegge kursene en stund frem i tid. Se gjerne under punktet Læreveier som har diagrammer til å hjelpe deg å planlegge et fornuftig kompetanseløp.

  For kurs som arrangeres flere ganger kan du selv velge dato, men kursene må gjennomføres i løpet av inneværende eller påfølgende semester. Rabatten gjelder på tvers av landegrensene i Skandinavia. Du mottar en samlet faktura for de tre kursene du har valgt, med rabatt fratrukket. Følgende gjelder:
  • Du betaler for de to kursene som varer lengst – typisk 3-dagers kursene.
  • Det kostnadsfrie kurset varer maksimum 3 dager.
  • Kursene i pakken bestilles samlet og gjelder for én deltager.
  • Kursene er standardkurser med datoer i kurskalenderen.
  • Ved bestilling av kurspakken opplyser man om ønskede kursdatoer.
  • Kursene må gjennomføres i løpet av inneværende eller neste semester.
  • Fakturering skjer samlet etter at kurspakken er bestilt.


 • 15 % rabatt for medlemmer i FANS
  Norske SAS-kunder har sin egen brukerforening, FANS - Forening Av Norske SAS-brukere. Hvis din virksomhet er FANS-medlem, får du få 15 % rabatt på alle kurs som er listet i kurskalenderen og gjennomføres i Norge, ved å registrere deg som bruker her. Hør gjerne med oss hvis du ikke vet om dere er FANS-medlem!


 • Enterprise Advantage Voucher (Kursbilletter med opptil 25% rabatt)
  Hvis du vet at det er mange i virksomheten som trenger opplæring i form av ett eller flere SAS-kurs fremover, kan det raskt lønne seg for en virksomhet å kjøpe kursbilletter - et ”klippekort” på et forhåndsbetalt antall kursdager. Man trenger ikke på forhånd å vite hvem som skal bruke billettene, eller hvilke kurs som skal kjøpes når klippekortet bestilles. Billettene tas ut når det passer over en periode på to år fra kjøpsdato.

  En kursbillett gjelder for én person én dag for et hvilket som helst av våre åpne kurs. Antall klipp og rabatt er vist i denne tabellen:

  Antall kursdager Rabatt Pris med rabatt Besparelse
  25 15 % 95.625,- 16.875,-
  50 20% 180.000,- 45.000,-
  75 25 % 253.125,- 84.375,-

Standardvilkår
Rabattene kan ikke kombineres og kommer ikke i tillegg til andre rabatter. Dette gjelder også FANS-rabatten. Nevnte priser og rabattformer gjelder for det meste på tvers av landegrensene i hhv. Norge, Danmark og Sverige og kan fritt brukes ved ved disse tre kontorene. Unntak er FANS-rabatten som kun gjelder i Norge. I Danmark er det ikke alle kurs som inngår i "3-for-2”rabatten, disse inngår derimot i en egen "Startpakke”.

Se kurskalender