Tjenester & Support / Kurs & Utdanning

Praktiske opplysninger og betingelser

Du er alltid velkommen til å kontakte oss for praktiske spørsmål eller rådgivning rundt vårt store opplærings- og sertifiseringstilbud. Vi står klar til å hjelpe deg!


Adresse til kursrom: Parkveien 55 (Merket "A" i kartet)
Telefon: 23 08 30 50
E-post: kurs@nor.sas.com
Internett: www.sas.com/norway/training
Kontaktperson: Ragnhild Skuland — Education Managermap

SAS Institute og kurslokalene i Parkveien 55 har sentral beliggenhet rett bak slottet. Det er enkelt å komme hit både med tog, buss og T-bane. Nationaltheateret stasjon har utgang ved hjørnet Parkveien/Drammensveien. Kursdeltagere som kjører bil, kan forhåndsbestille parkeringsplass i kjelleren.

Kursdagene er alle dager 09:00-16:00 om ikke annet er avtalt. Lunsj er inkludert i kurspris, og i pausene kan man fritt forsyne seg av kaffe, te og noe å bite i. Kursmateriellet er på engelsk for alle kurs, men undervisningen er på norsk. Noen kurs kan undervises på engelsk eller med skandinavisk instruktør, men dette blir det opplyst om på forhånd.

Vi har klassesett med trykket kursdokumentasjon til utlån, og på kursdagene bruker vi dette. Du får så tilgang til kursdokumentasjonen elektronisk i .pdf-format i løpet av kurset, og den har du fri bruksrett til etterpå. Den skal imidlertid ikke distribueres til andre.

For noen kurs får du også tilgang til en webside, “Extended Learning Page”, med en aksesskode som vi sender deg. Denne siden gir deg tilgang til ekstra materiale for kurset – det kan være eksempler, dokumentasjon, data mm.

Du får kursbevis tilsendt som .pdf på epost etter kurset, og om det ikke fylles ut et evalueringsskjema i løpet av selve kurset, vil det vanligvis bli sendt deg på epost i ettertid.
Tilbakemeldinger er viktig for oss, og vi setter stor pris på at du tar deg tid til å fylle ut dette skjemaet!

Kursrommene har alt nødvendig utstyr og man har tilgang til internet fra kurspc’ene. Har man behov for å ta med egen laptop, er trådløst internet tilgjengelig i kursområdet.

Betingelser ved avlysning
Vi tar forbehold om at det blir nok påmeldte til et kurs og forbeholder oss retten til å avlyse eller flytte kurset til en ny dato om dette er tilfelle. Påmeldte kursdeltagere skal da få beskjed senest 5 virkedager før påtenkt kursstart. Ved plutselige og uforutsette hendelser som syk instruktør, kan kurset kanselleres på kortere varsel.

Avmelding fra kursdeltager må skje senest 10 virkedager før kursstart for å få full refusjon av kurspris, halv kurspris refunderes etter dette og frem til kursstart. Kursplassen kan gjerne overtas av en annen kollega. Ved behov for å flytte til et senere kurs, vil kurset i sin helhet bli fakturert om det er mindre enn 10 dager til kursstart.