Työpaikat /

Tervetuloa töihin SAS Instituteen!

Suomen Parhaat Työpaikat 2010
Suomen Parhaat Työpaikat 2010
Suomen Parhaat Työpaikat
SAS Institute - Great places to work in Europe

Aivan SAS Instituten perustamisesta vuonna 1976 lähtien ovat työntekijät olleet keskeisessä asemassa yrityksen kehittymisessä ja menestyksessä. "Kohtele työntekijöitäsi samalla tavalla kuin itse haluaisit tulla kohdelluksi" on motto, jota yrityksen perustaja ja pääjohtaja Jim Goodnight on itse noudattanut, ja jonka noudattamista edellytetään kaikilta SASin toimistoilta.

Tämän periaatteen tulos on selvästi nähtävissä: SAS Institute on elinvoimainen ja kannattava yli 11 000 työntekijän kansainvälinen yritys, jolla on hyvin alhainen henkilöstön vaihtuvuus.

SAS Institute - lyhyesti SAS - on tietovirtojen hallinnan ja informaationjalostuksen kansainvälinen ohjelmistoyhtiö ja business intelligence-alueen markkinajohtaja. Ydinosaamisaluettamme ovat yritysten ja organisaatioiden päätöksenteon tueksi tarvittavat informaatioratkaisut sekä niiden konsultointi, suunnittelu ja toteutus.

SASin avulla voidaan eri tietolähteissä oleva tieto hakea, järjestellä ja analysoida päätöksentekoa helpottavaksi kokonaisuudeksi olivatpa tietomäärät kuinka suuria hyvänsä. Asiakkaamme ovat tietointensiivisiä organisaatioita, joiden menestyminen edellyttää tehokkaita informaatioprosesseja ja kykyä hyödyntää pitkälle jalostettua tietoa.

SAS Institute on päätöksenteon tukijärjestelmien ja business intelligence -ratkaisujen johtava toimittaja. Toimintamme on asiakaslähtöistä ja myyntisuuntautunutta. Tarjoamme mahdollisuuden tehdä työtä nopeasti kasvavalla alalla. Työntekijöillämme on hyvät kehittymis- ja koulutusmahdollisuudet sekä mahdollisuus kansainväliseen uraan.


 

 

 
 

 

 


Suomessa meitä on lähes 90. Toimistomme sijaitsee Espoon Otaniemessä. Maailmalla SAS Institutella on toimintaa 113 maassa ja työntekijöitä yhteensä yli 11 000.