Altibox optimaliserer kundedialogen med SAS

Pioneren innen sømløse underholdningsunivers og fiberbredbånd velger SAS Institute for å høste fordelene med avansert analyse og kunstig intelligens.

Altibox betyr raskt internett og spennende underholdning for nærmere 600 000 husholdninger i Norge og Danmark. For hver og en av dem er kundereisen unik.

"Samarbeidet med SAS Institute vil gi oss anledning til å forstå kundene våre enda bedre og muligheten til å kommunisere smart i hele kundereisen, på tvers av kanalene", sier Thomas Skjelbred, administrerende direktør i Altibox.

Altibox-partnerskapet har hatt de mest tilfredse bredbåndskundene 10 år på rad, ifølge EPSI. Å bygge og videreutvikle en slik tillit krever god dialog.

"Vi gleder oss til å utarbeide en multikanal markedsføringshub som gjennom dyp kundeinnsikt gjør det enklere å skape personlige opplevelser", sier Jørn Seglem, Managing Director hos SAS Institute i Norge. "At Altibox velger SAS Institute er vi veldig stolte av. Å få lov til å komplettere deres sterke fagmiljø og bidra til å videreutvikle konkurransekraften og en enda sterkere merkevare ser vi frem til."

"Nå ser vi frem til å starte det virkelige arbeidet: å få implementert og tatt i bruk løsningen på en måte som gir verdi for kunden", supplerer Skjelbred, som forventer at løsningen vil være klar til bruk i starten av 2. halvår 2020.

Om Altibox

Altibox er et selskap i Lyse-konsernet. Siden oppstarten i 2002 har vi etablert oss i norgestoppen på tv og internett levert gjennom fiber med nærmere 600.000 oppkoblede husstander i Norge og Danmark. Det betyr at mer enn 1,2 millioner nordmenn bruker bredbåndstjenestene våre hver dag.

I 2017 ble en ny og banebrytende tv-løsning lansert. Tjenesten binder sammen ‘vanlig’ tv, strømmetjenester, filmer, opptak, radio og apper i ett sømløst underholdningsunivers.

Om SAS løsningen

Den nye avtalen som inngås mellom selskapene gir Altibox tilgang til SAS® Customer Intelligence 360, en hybrid skyløsning levert som SaaS. Integrert i løsningen ligger funksjonalitet for ressursstyring, kampanjedesign, arbeidsflyt og sanntids beslutningsmotor, drevet av avansert analyse og kunstig intelligens.

For mer informasjon, kontakt:

Mabel Moya, leder for kommersiell drift, Altibox
Mabel.Moya@altibox.no, tlf.: +47 417 96 603

Therese Grepperud, Marketing Norway, SAS Institute AS
Therese.Grepperud@sas.com, tlf.: +47 901 31 467


About SAS

SAS Institute is the leader in analytics. The company assists customers worldwide with data-driven value creation through innovative software and advisory services. SAS gives you THE POWER TO KNOW®.

For ytterligere informasjon, ta kontakt med:
Therese Grepperud,
Marketing Norway, SAS
Mobil: +47 901 31 467

Thomas Skjelbred
Administrerende Direktør i Altibox