Welcome & Introduction
User Group Planning Committee, BMO
9:35 a.m. CT / 10:35 a.m. ET
BMO Technical Presentation #1 (20 min): A Simplified Perspective on Neural Networks
Shahriar Khosravi, BMO Financial Group Shahriar will provide a simplified overview of the basic ideas behind Neural Networks and their relation to numerical optimization techniques.
9:55 a.m. CT / 10:55 a.m. ET
BMO Technical Presentation #2 (20 min): AI & ML from the BMO Perspective
Pierre Montagnier, BMO Financial Group Pierre will present on some of the work he has accomplished at BMO using Machine Learning and Artificial Intelligence techniques.
10:15 a.m. CT / 11:15 a.m. ET
BMO SAS User Community Tips & Techniques (10 min)
James Garza, BMO, Irving TX James will share a useful SAS macro he developed. Richard Spotswood, BMO Harris, Chicago Richard will present a quick tip on how to use EM libraries directly in EG.
10:25 a.m. CT / 11:25 a.m. ET
SAS Global Forum 2018 Update (10 min)
Andre Krautsou, BMO Financial Group Andre will give you some highlights of his experience at SAS Global Forum 2018.
10:35 a.m. CT / 11:35 a.m. ET
BMO IT Update(10 min) BMO IT will give the SAS users some updates and helpful hints s on the new SAS environment.
10:45 a.m. CT / 11:45 a.m. ET
SAS Technical Presentation: What’s New with SAS in Visual Data Mining & Machine Learning (30 min)
Lorne Rothman, Principal Solutions Specialist, Data Sciences Team, SAS Canada Lorne will present Machine Learning methods through Python and SAS programming, and a visual point and click interface—all run in SAS!
11:15 a.m. CT / 12:15 p.m. ET
SAS Learning Resources Update (10 min)
SAS Education Update
Friends of SAS
SAS Academic Program
SAS Customer Success Resources
11:25 a.m. CT / 12:25 p.m. ET
Closing Remarks, Evaluations & Networking
First Canadian Place, 68th Floor
AND VIA WEBEX
Have a SAS profile?
To complete this form automatically