You're Invited to the Scotiabank SAS User Group!

Register Now to reserve your spot!

Join us on the morning of November 18th to share SAS best practices within the Scotiabank Environment and network with your colleagues. As always, this session is free to attend

Agenda:

8:30 amBreakfast
9:00 amWelcome & Introductions
Dina Duhon [15 min]
9:15 amSAS Loyalty & Support Services Updates
Dina Piskopos - SAS Canada [10 min]
9:25 amVA - Progress
Stephen Wong, Director Analytics Processing [35 min]
10:00 amSAS Managed Compute Environment Overview (GRID)
Chris Mak - SAS Canada [30 min
]
10:30 amNetworking Break
10:40 amModeling Processing
Bill Qu / Leonard Kushnir, GRM [30 min]
11:10 amIntro to DS2
Brian Kinnebrew - SAS Canada [20 min]
11:30 amClosing Remarks/Draw
[10 min]
11:40 am
VA Workshop
[50 min
]



Want to get more out of your SAS experience? Join our online community!

scotiabank

Event Details

Date:
Wednesday, November 18th, 2015

Time:
8:30 am - 12:30 pm

Location:
SAS Offices
280 King Street East
5th Floor, Toronto, Ont.

Or
Online via WebEx - details will be provided.



Back to Top