You're Invited to the Rogers SAS User Group!

Register Now to reserve your spot!

Join us on the morning of September 16th to share SAS best practices and network with your colleagues. As always, this session is free to attend.

Agenda:

8:30 amBreakfast
9:00 amWelcome & Introductions [5 min]
Chris Dingle
9:05 amSAS MA (post implementation) [20 min]
Jeremy Molnar
9:25 amSAS Rogers Analytics Challenge [30 min]
Chris Dingle
9:55 amNetworking Break [10 min]
10:05amNPS Update... using SAS VA CA [30 min]
Hemant Dwivedy (CI Team)
10:35amCollaboration in Big Data: Social Network Analysis to Improve Predictive Capabilities [30 min]
Ayaz Vankalwala; Min Lei; Mircrea Florescu
11:05amEBU Analytics - Recent Develpments [30 min]
Krzysztof Dzieciolowski
11:35amAnalysis of Media & Content offers effect on churn
Rishie Singh
11:55amClosing Remarks/Draw [5 min]
Chris Dingle / Dina Piskopos



Want to get more out of your SAS experience? Join our online community!

Rogers

Event Details

Date:
Wednesday, September 16th, 2015

Time:
8:30am - 12:00 noon

Location:
Rogers
OMP Campus, Great Lakes Boardroom
17th Floor

Or
Online via WebEx - details will be provided.

 

Back to Top