Jeroen Van Godtsenhoven wordt nieuwe Managing Director SAS België en Luxemburg

SAS, marktleider in analytics, kondigt de benoeming aan van Jeroen Van Godtsenhoven tot nieuwe Managing Director België en Luxemburg. Hij vervangt hiermee Geert Van Peteghem.

Jeroen Van Godtsenhoven startte zijn carrière bij SAS als Account Manager in 2008. In 2010 werd hij Head of Business Development en sinds 2012 was hij Sales Director.

Hij heeft een Master Communicatiewetenschappen en behaalde daarnaast een PLD in Business Administration and Management aan de Harvard Business School.

Bert Boers, vice president voor SAS in Zuid-West Europa: “Jeroen Van Godtsenhoven zal een belangrijke rol spelen in de verdere groei van SAS in België en Luxemburg. Met zijn strategische en klantgerichte aanpak is hij de juiste man om aan de wensen en noden van onze Belgische en Luxemburgse klanten te beantwoorden."

Jeroen Van Godtsenhoven, Managing Director België en Luxemburg bij SAS: “SAS is een bedrijf dat volledig is opgebouwd rond de klant en hoe analytics kunnen bijdragen aan hun groei en efficiëntie. Ik kijk er naar uit dit DNA verder uit te bouwen en SAS duidelijk te positioneren als de marktleider in analytics.

About SAS

SAS is the leader in analytics. Through innovative analytics, business intelligence and data management software and services, SAS helps customers at more than 83,000 sites make better decisions faster. Since 1976, SAS has been giving customers around the world THE POWER TO KNOW®.

Editorial contacts:

Images:

Jeroen Van Godtsenhoven, Managing Director SAS België en Luxemburg

Back to Top