Geert Van Peteghem nieuwe country manager sas belux

Lokaal bestuur komt in handen van ervaren topman

Per 1 september 2014 zal Geert Van Peteghem aantreden als Managing Director bij business analytics specialist SAS. Van Peteghem (44) beëindigt hiermee zijn 12-jarige carrière bij technologiebedrijf EMC Corporation, waar hij Global Services Director voor Noord-Europa was. Hij volgt bij SAS Patrick Van Deven op die onlangs het bedrijf verliet voor een andere carrière opportuniteit.

Bert Boers, vice president en verantwoordelijk voor SAS in Zuid-West Europa, kijkt al uit naar de samenwerking: “Ik ben ervan overtuigd dat we met Geert Van Peteghem de juiste ervaring, kennis en skills in huis halen om te blijven beantwoorden aan de wensen en noden van onze Belgische en Luxemburgse klanten. Geert werkt eerst nog een aantal lopende projecten af bij EMC en start officieel op 1 september. In de tussentijd kan ik met een gerust geweten het dagelijks bestuur overlaten aan het 6-koppige management team in België, onder leiding van Patrick Xhonneux.”

Geert Van Peteghem: “Ik wist al dat SAS marktleider is in analytics in België, en in gesprekken met klanten en partners brengt SAS heel wat positieve reacties naar boven. Het is duidelijk dat SAS’ professionele imago is opgebouwd rond ‘de klant’. Dit idee om te blijven denken en ageren in functie van de noden van de klant, zit gewoon in het DNA van het bedrijf. Een aanpak waarin ikzelf ook sterk geloof.”

Van Peteghem heeft een diploma Communicatiewetenschappen van de Universiteit Gent en een Master in Marketing Management van de Vlerick Leuven Gent Management School.

 

Over SAS

SAS is specialist op het gebied van business analytics software en dienstverlening, en de grootste onafhankelijke business intelligence leverancier. Met innovatieve oplossingen binnen een geïntegreerd raamwerk, helpt SAS klanten op meer dan 70.000 locaties hun prestaties te verbeteren en waarde te creëren door sneller, betere beslissingen te nemen. Al sinds 1976 levert SAS haar klanten wereldwijd 'THE POWER TO KNOW'. Meer informatie is te vinden op: http://www.sas.com/belux.

SAS and all other SAS Institute Inc. product or service names are registered trademarks or trademarks of SAS Institute Inc. in the USA and other countries. ® indicates USA registration. Other brand and product names are trademarks of their respective companies. Copyright © 2016 SAS Institute Inc. All rights reserved.

Editorial contacts:

Back to Top