SAS | The Power to Know

Besturen is vooruitzien

Met analytics naar een efficiënter beleid

Het gebruik van data, of in ieder geval de behoefte aan data, neemt op dit moment sterk toe. Ook bij de overheid. Ontwikkelingen zoals proces-integratie, bezuinigingen, decentralisatie van verantwoordelijkheden van centrale overheid naar andere overheden, vergrijzing en daarmee vertrek van kennis én ervaring in corporate responsibility (kwaliteitsdoelen en imago van de organisatie) vereisen een slim gebruik van beschikbare datasets. Maar hoe gaat u hier in de dagelijkse praktijk mee om?

Graag nodigen wij u uit voor de sessie “Besturen is vooruitzien” op vrijdagmorgen 30 september. Deze sessie gaat over de mogelijkheden van Analytics voor de overheid: van dagelijkse bedrijfsvoering tot complexe besluitvorming. Data leidt tot informatie die in feite alle onderdelen van de organisatie en maatschappij raakt. Het kan gaan om het optimaliseren van de bestaande bedrijfsprocessen, het opsporen van fraude of het voorkomen van fouten. Maar ook om het adequater inrichten van management- rapportages of beter voorspellen van bepaalde effecten op de bedrijfsdoelstellingen.

SAS biedt u een veelzijdig programma met inspirerende sprekers. Aan de hand van praktijkverhalen hoort u meer over het effectief inzetten van data.

We starten rond 8u30 tot de middag, gevolgd door een lunch.
Registreer u nu voor een inspirerende sessie.
Meer details en volledige agenda volgen in de komende weken.

Datum:

Vrijdag 30 September 2016

Locatie

Vlerick Brussel,
Bolwerklaan 21,
1210 Brussel

Contact

events@sbx.sas.com

 

Back to Top