Dette er SAS

SAS i Norge: De fleste norske medarbeidere arbeider ved kontoret i Parkveien i Oslo. Samlet er det 120 ansatte i Norge, og 650 medarbeidere i regionen Norden. Globalt er det nær 13.500 medarbeidere i SAS.

SAS Institute hjelper virksomheter med å trekke innsikt fra sine data som gjør at de kan forutse muligheter, avdekke nye sammenhenger og ta bedre beslutninger. Som verdens største privateide IT-selskap er vi nær våre kunder i 134 land verden over.

Programvare fra SAS benyttes av offentlig sektor, av akademia, helsevesenet og i banebrytende forskning, samt av privat sektor for bedre styring og kundekommunikasjon. Med de nye visualiseringsløsningene til SAS kan forretningsinnsikten deles på tvers av organisasjonen slik at flere kan arbeide direkte i dataene for å høste konkurransemessige fordeler eller ta nytte av alltid oppdatert kristisk kunnskap.


Big Data
and High Performance Analytics

"Hvis våre kunder har større mengde data, burde de kanskje stille flere interessante spørsmål. Der de en gang kjørte et par hundre observasjoner, kan de nå like lett kjøre analytiske prosesser med hundrevis av milliarder av observasjoner. Analysen de en gang gjorde med fem eller 10 variabler, kan de nå gjøre med hundrevis av variabler. Vi ønsker at virksomhetene nullstiller hvordan de tenker om det å løse problemer."
Jim Goodnight, CEO og gründer


Company Snapshot

Mer enn 13.000 SAS-medarbeidere hjelper kunder ved flere enn 60.000 installasjoner verden over.
Selskapet ble grunnlagt i 1976, og har siden den gang hatt en kontinuerlig vekst i salget av programvare innen business intelligence og  forretningsanalyse. Se statistikk over selskapet. 

Hovedkontoret: Den utstrakte grønne campus i Cary,
North Carolina, rommer arbeidsplass til nær 5.000 medarbeidere samt tilrettelagte goder som barnehage, helsesenter, treningssenter og cafeer.

Hvis Big Data er den "nye oljen", er High Performance Analytics brensel i den nye økonomien.
Mikael Hagstrøm,
Executive Vice President for Europe,
Middle East, Africa og Asia Pacific.