Az adatok és kiértékelésük egyre fontosabb szerepet töltenek be a verseny-, illetve közszférában, hiszen az üzleti folyamatok komplexitása, illetve kölcsönös függőségük folyamatosan növekszik. Legyen szó akár az ügyfelek jobb ismeretéről, pontosabb kockázatszámításról vagy termelés-optimalizálásról, illetve logisztikáról: a siker kulcsa az egyre növekvő adatmennyiség elemzése.

A SAS Fórum 2013 során vállalati előadások, workshopok, szakmai vitafórumok és gyakorlati foglalkozások keretében nyerhet betekintést a gyakorlatba.

Analitika - a sikertényező

Milyen előnyökkel jár az analitika alkalmazása az informatika és a vállalatvezetés számára? Hogyan nyerhet ki adataiból ismereteket a megalapozottabb döntések érdekében? Milyen hozzáadott értéket ígérnek az olyan aktuális trendek, mint a Nagy Adat, a memória-alapú és felhő megoldások vagy a közösségi média?

A válaszokat megkaphatja a SAS Fórum 2013 konferencián, ahol a gyakorlatban már bizonyított fejlett analitikai módszereket, illetve páratlan innovatív megoldásokat ismerhet meg, amelyek a jövőbeni sikeres működést alapozzák meg. Magyarország meghatározó, analitikával és üzleti analitikával foglalkozó konferenciáján megtudhatja, hogyan teheti sikertényezővé az analitikát, miként tehető egyszerűvé és gyorssá a tényeken alapuló döntéshozatal szélesebb felhasználói kör számára, illetve egyedülálló tapasztalatokra tehet szert a vállalati prezentációkon, vitafórumokon és szakmai workshopokon.

Amiért érdemes részt venni a SAS Fórumon

  • A SAS Fórum Magyarország meghatározó üzleti analitikával és vállalatmenedzsmenttel foglalkozó konferenciája.
  • A konferencia során megismerheti a legújabb trendeket, illetve felfedezheti azokat a megoldásokat és technológiákat, amelyek lehetővé teszik, hogy betekintést nyerjen adataiba és akár vizuális adatfeltárás segítségével elemezze azokat.
  • Különböző ágazatokból érkező, eltérő méretű vállalatok esettanulmányokon keresztül mutatják be elért sikereiket.
  • Új távlatokat ismerhet meg a szakmabeliekkel, illetve technológiai- és iparági szakértőkkel folytatott párbeszéd révén.