Takk til alle deltagere under SAS Forum 2011

SAS-ekspertene, SAS-entusiastene og SAS-partnerne inspirerte hverandre under årets SAS Forum til å se på hvordan driften kan effektiviseres, innovasjonsevnen økes og resultatene bedres i norske virksomheter. Foredragsholdere fra alle sektorer delte sine erfaringer om hvordan de omgjør data til virksomhetskritisk innsikt. Se deres presentasjoner som viser hvilken forretningsmessig gevinst som har oppstått i samspillet mellom teknologi og mennesker.

Se videohilsen fra deltagerne under SAS Forum


Vi har bursdag!
I år er det 35 år siden Jim Goodnight grunnla SAS Institute. Ut fra North Carolina State University så Dr. Goodnight og tre av hans medstudenter behovet for å utvikle statistiske programmer for å analysere landbruksdata, noe som ble starten på en fantastisk gründer-historie. I dag er SAS Institute verdens største privateide IT-selskap, med løsninger for de fleste bransjer i 126 land - deriblant Norge hvor vi etablerte oss for 25 år siden. Bursdagen ble feiret under SAS Forum.

Sagt om SAS Forum 2011
-Det er nyttig med nye vinklinger på temaet analyse. Alltid verdifullt å få nye knagger å henge ens egen hverdag på.
Canal Digital

-Jeg bruker SAS Forum Norge til å ta vare på nettverket mitt. Både gamle kjente og nye SAS-brukere.
NAV

-Vi kommer for å lære av andres erfaringer. Inspirerende med nye perspektiver.
Telenor Consumer

-Vi ønsker å lære av hvordan andre gjennomfører teorien i praksis. Ny løsninger er alltid spennende, men like viktig er å lære hvordan teorien setter ut i livet.
Egmont Hjemmet Mortensen

 

Velkommen tilbake til SAS Forum 2012!

Bilder fra SAS Forum 2011 og SAS Institute Norge 25 år
Se bilder fra årets SAS Forum for å gjenoppleve den gode og inspirerende stemningen.