Beste bezoeker,

Welkom op de website van Landgoed Oud-Bussem. Via deze site willen we bezoekers, omwonenden en andere geïnteresseerden informeren over de gerealiseerde nieuwbouw en de geschiedenis van het landgoed.

Het landhuis dat in 1929 is gebouwd doet dienst als kantoor van SAS, specialist in business analytics software en dienstverlening. SAS Nederland verhuisde in 1993 met ongeveer 20 medewerkers van Hilversum naar Landgoed Oud-Bussem. Sindsdien heeft het bedrijf een enorme groei doorgemaakt. Daarom werd besloten de aanbouw uit de jaren zestig te vervangen door nieuwbouw.

SAS stond samen met de gemeente en de architecten voor de enorme uitdaging de oude aanbouw te vervangen door een modern gebouw waar de organisatie nog jaren mee vooruit kan. SAS besteedt wereldwijd veel aandacht aan fijne werkomgevingen en heeft behoud van erfgoed hoog in het vaandel staan. Daarom is gekozen voor een ontwerp dat past bij de stijl van het landgoed en het landhuis.

De nieuwe Orangerie is op 30 maart 2011 opgeleverd. Onder Orangerie vindt u meer informatie over de achtergrond van de nieuwbouw. Ook kunt u de foto's en video's bekijken van de verbouwingsactiviteiten in de aanloop hier naartoe.  

Onder historie leest u meer over de geschiedenis van het landgoed. U kunt ook de historische foto's van het landgoed bekijken.  

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op via telefoonnummer 035-699 6900 of per email. Wij staan u graag te woord.

Met vriendelijke groet,
SAS Nederland

Karel Kinders
Managing Director