Wees slim en vergroot je waarde op de arbeidsmarkt met analytische opleidingen van SAS. Of je nu na je studie voor het eerst de arbeidsmarkt betreedt of een nieuw carrièrepad inslaat. SAS gelooft in de ontwikkeling van talent en kennis. Met de opleidingen van SAS willen we de kennis van studenten en herintreders beter laten aansluiten op het bedrijfsleven. Veel van onze klanten hebben een groeiende vraag naar professionals met analytische softwarekennis. Dit is logisch, want met die kennis in huis maken zij het verschil ten opzichte van de concurrentie.

De rol van analytics in de bedrijfsvoering groeit en wordt steeds meer gezien als de bepalende factor voor succes. Het geeft bedrijven inzicht in waar kansen liggen en welke acties ze moeten nemen. Door nu aan je kennis te werken, investeer je in jezelf en draag je bij aan het succes van je volgende werkgever!

Gratis opleidingsplekken

SAS biedt gratis opleidingen aan voor professionals en studenten die hun analytische softwarekennis willen ontwikkelen. We bieden twee gratis opleidingsplekken voor studenten en twee voor herintreders. Een overzicht van ons trainingsaanbod en de mogelijkheden vind je hier. Je kunt je interesse via het aanmeldformulier aangeven. We laten je dan zo snel mogelijk weten of je voor de gekozen training in aanmerking komt.

Wil je meer informatie of weten welke softwaretrainingen het beste aansluiten op jouw kennisbehoefte of situatie? Neem dan contact op met Lilian Bensdorp via telefoonnummer 035 - 6996 821 of per e-mail.