SAS Indkøbsanalyse
- et solidt fundament for optimal indkøbsstyring

SAS Indkøbsanalyse er Danmarks førende it-løsning til analyse af indkøb i offentlige institutioner og andre komplekse indkøbsorganisationer. Aktuelt anvender en række kommuner (54), regioner og statsinstitutioner løsningen til at sætte perspektiv på køb af varer samt tjenesteydelser og finde både overraskende sammenhænge og muligheder for procesforbedringer.

Den automatiserede UNSPSC-kategorisering på fakturalinjeniveau giver dig et unikt fundament for at kunne realisere besparelser på dit indkøbsbudget, uanset om metoden er forøgelse af aftaledækningen, forbedring af aftaleloyaliteten i din organisation eller mere præcis kategoriindsigt i forbindelse med konkurrenceudsættelse og strategiske indkøbsaftaler.

Kun SAS Indkøbsanalyse giver dig en gennemprøvet og automatiseret løsning, hvor SAS som professionel it-leverandør håndterer alle tekniske aspekter. Du skal blot vælge det perspektiv på dine indkøb, der kan give din organisation reelle gevinster på bundlinjen.


 

Hvad kan SAS Indkøbsanalyse gøre for dig?

 Få et totalt og automatisk opdateret overblik over dit spend på UNSPSC-kategoriniveau.

 Monitorer løbende aftaleloyaliteten på UNSPSC-kategoriniveau i din organisation og mål effekten af de initiativer, der igangsættes for at øge denne.

 Skab et grundlag for kommende udbudsplaner – så du effektivt kan prioritere din indsats mod de områder og kategorier, hvor de største gevinster kan opnås.

 Få et indblik i, om dine leverandører overholder de aftaler, som I har indgået.

 

 


Se video: SAS Indkøbsanalyse på 50 sekunder