Return On Marketing Investment.
Det er dyret i åbenbaringen. Alle taler om det – meget få kan bevise det sort på hvidt. Men det er dét, der skal til, hvis du vil have direktionen til at anerkende din afdelings værdi.

IMPACT går lige i farsen på dette helt centrale spørgsmål: Hvordan er det, man helt konkret måler? Hvad kan man måle på? Hvor giver det mest mening at fokusere? Og hvordan kommer jeg bedst i gang, eller hvis jeg er i gang – hvordan kommer jeg så endnu videre? Vi illustrerer, hvad der kan lade sig gøre på tværs af segmenter og kommunikationskanaler. Og krydrer det med vores unikke og verdensomspændende erfaring i, hvilke målepunkter der giver marketing den bedste værktøjskasse.


What's in it for me?
Den nyeste forskning fra CBS påviser en direkte sammenhæng mellem effektmåling og succes. Der hvor man bruger ressourcer på at måle, opnår man de bedste resultater. Og den afledte effekt er mindst ligeså interessant. For når marketingafdelingen er i stand til at behandle deres budgetter som en investering i stedet for en udgift, så er vejen til direktionsgangen forkortet betydeligt.