SAS tror på big analytics og de enorme muligheder, der ligger begravet i data.

Der er et kæmpe uudnyttet forretnings- og samfundsmæssigt potentiale i at bruge sin data til at udvikle sin virksomhed. Mange virksomheder har investeret i data mining og business analytics, men langt de færreste formår at udnytte potentialet ved at omsætte deres data til viden. Samtidig oplever vi, at kampen om analytisk kompetence er skarpere end nogensinde før - og at det i sidste ende handler om, at man som leder forstår værdien af data og proaktivt udnytter det konkrete forretningspotentiale.

''Visioner og politisk mod sætter grænserne for, hvor intelligent vi udnytter it''

    McKinsey, Global Institute, 2011

Hør bl.a. inspirerende indlæg fra:

"SAS har samlet en række spændende virksomheder, som vi mener kan inspirere dig og din virksomhed. De har med stor succes formået at etablere de rette beslutningsprocesser og hente det guld, der ligger gemt i deres data. "
 

 Læs mere om dagens indlæg her 

Og mød vores keynote speakers:

 

Mød keynote speaker: Mikael Hagstrom
Mikael Hagstrom, som er en del af topledelsen i SAS Institute, interesserer sig for, hvordan globale virksomheder kan styrke deres konkurrenceevne med business analytics gennem sit arbejde i the American Chamber of Commerce to the European Union. Følg Mikael Hagstrom på twitter.

 

 

Mød keynote speaker: Jill Dyché
Jill Dyché er en internationalt anerkendt forfatter, foredragsholder og it-konsulent. Hun har rådgivet virksomheder som Verizon og Microsoft inden for data management, og hun kendt for bøgerne e-Data og The CRM Handbook. Mød Jill på hendes populære blog Inside the biz eller følg hende på Twitter.

 

Om SAS Institute

SAS leverer business analytics-software og konsulentydelser, der bidrager til at løse forretningsmæssige problemstillinger. Det sker, når vi omdanner vores kunders mange data til konkret viden på tværs af forretningsområder og funktioner.

Business analytics er udviklet af SAS, og på verdensplan har vi over 45.000 kunder, som vi tilbyder unikke analytiske muligheder og dyb branche- og funktionsviden.