Integrált CRM folyamatok - középpontban az ügyfél

Ma a legtöbb szervezet a folyamatosan versenytársakkal bővülő piac kihívásaival találja szembe magát. Amennyiben szeretné, hogy ügyfelei hűségesek és elégedettek legyenek, meg kell felelnie magas elvárásaiknak, ezért létfontosságú az intézményekben található ügyfélintelligencia maximális kiaknázása.

Ennek megfelelően a meglévő ügyfélinformációkból meg kell tudni határozni,melyik ügyfél mennyire fontos kik a kiemelt ügyfelek, hogy számukra kedvező ajánlatokkal befolyásolhassa lojalitásukat és növelje a bennük rejlő további üzleit lehetőségeket.

Jöjjön el  SAS® Customer Intelligence előadássorozatunkra és nyerjen betekintést a SAS marketing megoldásaiba, melyek segítséget nyújthatnak abban, hogyan nyerhet pontosabb ügyfélinformációkat és miként hozhat tényeken és nem feltételezéseken alapuló döntéseket, hogy ennek segítségével növelje árbevételét, javítsa megtérülési mutatóit.

Az előadássorozat keretében három kiemelt témakörrel ismerkedhet meg:

 • Kampánymenedzsment, adatintegráció és üzleti analitika a célzott kampányokért!
  2010. március 12., 09:00 óra

  A jól felépített marketing kampányok, bármilyen méretűek vagy komplexek legyenek, már rövidtávon is mérhető eredményt érnek el. Szakértőink megosztják Önnel miként lehet egyszerűen azonosítani a legjobb ügyfeleket, tesztelni a marketing akciók és promóciók sikerességét, mérni a végrehajtott kampányok hatékonyságát és megtérülését, valamint az ügyfelek vásárlási és elvándorlási hajlandóságát.

  Jelentkezési határidő: 2010. március 8.


 • Tervezze meg, rangsorolja és optimalizálja üzeneteit a profit maximalizálásáért!
  2010. március 26., 09:00 óra

  Előadásunkon megosztjuk Önnel, hogyan maximalizálhatja marketing tevékenységének megtérülését, hogyan állítsa össze a legkedvezőbb ajánlati csomagot a marketing mix elemeinek és termékeinek optimális felhasználásával, olyan tényezők figyelembevétele mellett, mint például a kommunikációs csatornák kapacitása-és költsége, valamint a kapcsolat-felvételi szabályozások.

  Jelentkezési határidő: 2010. március 22.

 • Tökéletesítse weboldalát illetve online webáruháza felépítését, és növelje marketingtevékenysége megtérülését!
  2010. április 9., 09:00 óra

  Szeretne több látogatót vonzani weboldalára, és segíteni azon, hogy az érdeklőkből vásárló legyen? Vegyen részt előadásunkon, mely során ismertetjük, hogyan lehet a webről érkező látogatószintű nyers adatokat értékes üzleti információkká alakítani, melyek segítségével finomíthatja marketing és szolgáltatási stratégiáit, és növelheti konverzióit. Az előadás során továbbá bemutatjuk, miként teheti Önt képessé a SAS megoldása valamennyi bejövő (inbound) ügyfél-kommunikáció integrált, egy rendszerben való kezelésére, hatékony megválaszolására.

  Jelentkezési határidő: 2010. április 6.

 Az előadásokon a részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött.
 
 Az előadásokat követően lehetőséget biztosítunk a bemutatott
 megoldások kipróbálására is. Regisztrációja során kérjük jelezze igényét!

    

Vegyen részt a szemináriumokon!Időpontok

Kampánymenedzsment
2010. március 12.

Marketing optimalizáció
2010. március 26.

Webelemzés és valós idejű rendszerek
2010. április 9.

 
Helyszín

SAS Székház
1122. Budapest Határőr út 36.

 
Ajánlott webes előadások

Tips from the Trade – How to Execute Campaigns That Deliver ROI

Enhancing Your Contact Strategy 

Tips from the Trade – Competing on Web Analytics