Wat is SAS for Sustainability Management?

Proactief duurzaam ondernemerschap vereist een betrouwbare meting van de Triple Bottom Line-indicatoren (people, profit en planet). Het vraagt om inzicht in de impact van initiatieven, de mogelijkheid om causale verbanden te ontdekken en 'what if scenario's' te bestuderen. Zo kunnen er op feiten gebaseerde beslissingen worden genomen. SAS maakt het mogelijk de 'Triple Bottom Line'-indicatoren te meten, rapporteren, managen en sturen.

U kunt uw MVO (maatschappelijk verantwoord ondernemen) gegevens gebruiken voor rapportages, het verbeteren van uw merkbeleid, doorvoeren van (product)innovaties en het verhogen van de loyaliteit van uw klanten, medewerkers en aandeelhouders. SAS for Sustainability Management is verder uitgebreid met SAS Sustainability Reporting en SAS Energy & Emissions Management.

SAS for Sustainability Reporting
SAS Sustainability Reporting biedt via een centrale informatiebron inzicht in de duurzaamheidsprestaties van de organisatie. Deze oplossing maakt gebruik van de algemeen geaccepteerde duurzaamheidstandaarden, zoals van het Global Reporting Initiative (GRI) en Greenhouse Gas Protocol (GHG).

SAS for Energy and Emissions Management
SAS Energy & Emissions Management bevat onder meer activity-based modellen voor het plannen van capaciteit en beschikbare middelen. Het helpt organisaties keuzes te maken tussen alternatieven, gebaseerd op de voorspelde benodigde resources.

De voordelen van SAS for Sustainability Management voor
uw organisatie zijn:

  • Verzamelen, kwalificeren en integreren van gegevens
  • Gemakkelijk en snel rapportages maken
  • Duurzaamheidsprestaties verbeteren
  • Managen en voorspellen


 

Meer informatie

Resource Center
Bekijk onze webcasts, nieuwsartikelen, fact sheet, white papers, video en interactieve tour.


Contact
Voor vragen of meer informatie kunt u 
contact opnemen met:

SAS Nederland
Ilanite Keijsers
Marketing Executive
+31 (0)35-699 6845
sasinfo@snl.sas.com