OVER SAS

 SAS Nederland
SAS is specialist op het gebied van business analytics software en dienstverlening, en de grootste onafhankelijke business intelligence leverancier.
SAS biedt u THE POWER TO KNOW®.

 Producten & Oplossingen 
Met innovatieve oplossingen binnen een geïntegreerd raamwerk, helpt SAS klanten op meer dan 50.000 locaties hun prestaties te verbeteren en waarde te creëren door sneller, betere beslissingen te nemen.

 Klanten aan het woord 
Interessante referentieverhalen van klanten. U vindt hier een ruim aanbod met praktijkcases van klanten. Zowel voor verschillende branches als oplossingen.

TRAINING & SUPPORT

  SAS Technical support
SAS Technical Support biedt onbeperkte telefonische ondersteuning voor uiteenlopende technische vragen van SAS-gebruikers.

  SAS Consulting
SAS Consulting levert specialistisch advies in elke fase van een project. Hiervoor staan onze gekwalificeerde consultants ter beschikking, zowel onze eigen SAS consultants als partners van SAS.

  Opleidingen
Leer de uitgebreide mogelijkheden kennen en haal het maximale uit uw SAS software. Gecertificeerde trainers leren u onze producten en oplossingen tot in detail te doorgronden. Bekijk de opleidingsmogelijkheden en kalender.

 

INFORMATIE & DOCUMENTATIE

 Insights Center 
Het Insights Center biedt een ruim overzicht van ontwikkelingen op het gebied van analytics, data management, big data, marketing en risk & fraude. U vindt hier actuele informatie, zoals rapporten, blogs, webasts en artikelen van thought leaders en experts.


 

  SAS Business Analytics e-News
Met deze online nieuwsbrief blijft u op de hoogte van ontwikkelingen en onderwerpen op het gebied van business analytics. U ontvangt actueel productnieuws, slimme tips & trucs en andere nieuwsfeiten over business analytics. Bekijk ook de overige e-newsletters van SAS.

 

 SASCOM magazine
SASCOM magazine is een kwartaaluitgave van SAS met interessante artikelen over actuele onderwerpen en aansprekende praktijkvoorbeelden. Wilt u SASCOM magazine per email ontvangen, meld u dan aan voor de online uitgave.

 White papers
Een ruim overzicht van white papers paper met de laatste analisten standpunten. De white papers zijn overzichtelijk gerangschikt naar branche, oplossing en technologie. Bekijkt u ook onze Future Bright boeken, met onderzoek, columns en interviews waarin experts hun visie geven op actuele thema's.

 Evenementen
SAS organiseert een groot aantal interessante congressen waar u uw kennis kunt bijspijkeren, inspiratie kunt opdoen en netwerken. Zo organiseren we ook elk jaar een gebruikersdag SAS Forum Nederland. Houd onze evenementenkalender in de gaten voor het actuele aanbod.

SAS IN DE MEDIA 

 SAS in het nieuws 
U vindt hier een actueel overzicht met persberichten van SAS Nederland.

 Social Media 
Hieronder vindt u een overzicht met social media kanalen waarop SAS Nederland actief is: