Social Media


Het veld van business analytics is volop in beweging. Ook online is er veel nieuws te vinden over dit onderwerp. Via onderstaande social media kanalen bieden we u een platform om kennis te nemen van de laatste ontwikkelingen op dit gebied, actuele updates en tips & tricks. U kunt hier ook meediscussiëren en kennis uitwisselen met andere gebruikers en specialisten. We zien u graag terug op de volgende social media:

 Business Analytics Blog 
Volg de nieuwe business-analytics.biz blog met nieuws, opinie en achtergronden over business analytics. Met bekende bloggers als Rick van der Lans, Tom Breur en Ronald Damhof. Wilt u zelf een bijdrage leveren aan de Business Analytics blog laat het ons dan weten.

 LinkedIn groep SAS Nederland  
In deze groep delen SAS gebruikers, partners, medewerkers en andere geinteresseerden kennis en ervaringen over actuele onderwerpen en analytische uitdagingen.

  LinkedIn groep Business Analytics Nederland
Ontmoetingsplek voor iedereen in Nederland die geïnteresseerd is in Business Analytics. U vindt hier informatie over de laatste ontwikkelingen in analytics, data management, BI, mobile BI, reporting en nog veel meer.

  Twitter SAS Netherlands
De laatste updates op het gebied van business analytics, big data, high-performance analytics en nog veel meer.

  YouTube SAS Software
Met vele actuele en interesante video's op het gebied van business analytics, customer intelligence, risk management, fraude en voor specifieke branches zoals de financiële dienstverlening en gezondheidszorg.

  SAS Social Media Portal  
Hier vindt u een totaaloverzicht van alle social media kanalen, zoals Twitter, YouTube, Facebook en SAS Blogs die worden gehost door ons hoofdkantoor in de U.S.