SAS Institute leverer software og serviceydelser, som giver dig indsigt i dine data og evnen til at træffe de rigtige beslutninger. SAS software er verdensklasse teknologi, som gennem 30 år har været uovertruffen til avancerede analyser og håndtering af store og komplekse data.

SAS® i det akademiske miljø 
I mange forskningsrelaterede sammenhænge er SAS kendt som verdens førende intelligence- og analytics-leverandør, og vi har en lang tradition for et frugtbart samarbejde med universiteter og handelshøjskoler. SAS benyttes i dag på alle danske universiteter både i undervisningen og forskningen, typisk indenfor statistik, business intelligence, business analytics, data management, økonomistyring, strategi m.m.

Fordele for dig 

Med SAS Academic er det muligt at:

  • Få styrket dine forsknings- og undervisningskompetencer indenfor dataanalyse. SAS' analytiske værktøjer kan hjælpe dig med at analysere, behandle og omforme  dine data til viden om netop dit felt.
  • Få tilført resurser i form af materialer og hjælpemidler til brug i undervisning og forskning, og få udvidet dine kompetencer gennem deltagelse på vores kurser og konferencer, hvor du får mellem 50-100 % rabat.

Cirka 25% af omsætningen i SAS Institute føres tilbage til forskning og udvikling af vore programmer. Dette sikrer, at vi altid er på forkant. Med SAS Academic kan uddannelsesinstitutionerne drage nytte af denne udvikling og sikre sig adgang til den sidste nye teknologi til en reduceret pris.