Nyheter / Pressmeddelanden

SAS INSTITUTE AB
Box 609
169 70 Solna
Tel: +46 8 522 170 00
Fax: +46 8 522 170 70
E-post: info@swe.sas.com
www.sas.com/sweden

Press Release

Utskriftvänlig Utskriftvänlig

Nyheter

 

Jeanette Anttila blir ny vd för SAS Institute i Sverige! 

Idag tillträder Jeanette Anttila som vd för SAS Institute i Sverige. Rekryteringen av Jeanette Anttila är ett led i företagets långsiktiga mål att öka Sveriges konkurrenskraft inom området analys.

Stockholm  (10 jan. 2014)  – 

- Vi är mycket glada att kunna välkomna Jeanette tillbaka och med hennes gedigna erfarenhet förstärker vi nu organisationen ytterligare. Med vårt starka åtagande till såväl kunder och partner som våra medarbetare önskar vi bidra till en ökad konkurrenskraft för våra kunder, så att vi fortsatt kommer att vara marknadsledande inom området analys samt en av Sveriges bästa arbetsplatser, säger Mikael Hagström, Executive Vice President, EMEA and Asia Pacific, SAS.

Jeanette Anttila kommer närmast från det svenska beslutsstödsföretaget Qliktech som Sverigechef. Hon har tidigare suttit i den nordiska ledningsgruppen på SAP som affärsområdeschef samt varit Nordenchef för Business Objects. Hon har lång erfarenhet från både mindre snabbväxande företag och stora börsnoterade bolag i förändring.

- Jag ser fram emot att få vara med och driva SAS Institutes fortsatta arbete för en långsiktig ökad tillväxt i Sverige. Det som lockade mig till tjänsten var möjligheten att få jobba med en kombination av ett företag med ett starkt etablerat varumärke och ett brett erbjudande av innovativa lösningar inom analys. Med SAS Institutes långa erfarenhet och kompetens av att utveckla lösningar för analys och möjligheten till ett nära samarbete med kunder och partner, är jag övertygad om att vi kommer lyckas bra med tillväxten på den svenska marknaden, säger Jeanette Anttila.

 
 

 

Vill du veta mer så kontakta gärna:

Jenny Huzell, Marketing Manager SAS Institute AB
Tel: + 46 8 5221 71 43 E-post:
jenny.huzell@sas.com


 

Om SAS

SAS Institute är världens största privatägda mjukvaruföretag med lösningar för avancerad analys. SAS Institute har sedan 1976 erfarenhet av att utveckla lösningar och metoder som låter företag och organisationer lära av sin historia, mäta och kommunicera pågående aktiviteter och skapa insikt om framtiden. Världen runt har SAS Institute totalt 50 000 kundinstallationer, bland annat i 92 procent av Fortune 500-företagen. I Sverige startade SAS Institute AB år 1986 och har idag 150 anställda på kontoret i Stockholm. Bland de svenska kunderna finns landets mest betydande företag och organisationer. För mer information besök: www.sas.com/sweden

Mer

Copyright © SAS Institute Inc. All Rights Reserved.

Presskontakter SAS Institute:

    SAS Institute Sverige
    Tel: +46 8 522 170 00
    Fax:+46 8 522 170 70
    E-post: info@swe.sas.com