Konsulttjänster /

Konsulttjänster

Vi på SAS Consulting hjälper dig som kund till SAS Institute att lyckas med dina SAS-investeringar och säkerställa snabb ROI. Vi kan stötta och vägleda dig genom hela processen, från planeringsfasen till arbetet med löpande drift och utveckling.

Bland tjänsterna vi erbjuder finns: Projektledning och kvalitetssäkring av projekt, systemutveckling med SAS Systemet, expertkunskap avseende Data Warehouse, SAS Systemet och analytisk CRM. I alla våra uppdrag säkerställer vi att våra kunder får tillgång till väl beprövade metoder och samlade erfarenheter. Ett aktivt kunskapsutbyte inom SAS Institute-koncernen säkerställer att vi alltid kan leverera den bästa möjliga lösningen överallt i världen. Med kort varsel kan vi samla ihop rätt kompetens från världens alla hörn för att ge bästa möjliga service.

SAS internationella konsultnätverk och närheten till vår egen produkt gör att vi hela tiden kan dela med oss av nyheter, kommande teknik samt best practice från din bransch och ditt arbetsområde. Nätverket hjälper även dig som kund att snabbt få svar på dina frågor och eventuella problem. SAS konsulter arbetar också som lärare på de kurser som SAS Institute ordnar.

Vi har gedigen erfarenhet av informationslösningar inom ett antal olika branscher och lösningsområden. Läs mer om detta under Kundreferenser. Vill du veta mer om våra konsulttjänster, så använd kontaktrutan till höger.

Informationsmaterial att ladda ner:
White Papers

För mer information om SAS Consulting globalt:
SAS Consulting