Karriär / Varför SAS Institute?

Varför SAS Institute?

Att utvecklas på SAS Institute

Hos SAS Institute får du goda utvecklingsmöjligheter. Arbetet består av många utmaningar med stora möjligheter till att utvecklas både personligt och i arbetet.

Tillfredställda medarbetare skapar nöjda kunder. Utifrån den filosofin har vi utvecklat en företagskultur där vi lägger stor vikt vid öppenhet och ärlighet och att våra medarbetare upplever att de har en god balans mellan arbetsliv och familjeliv.

Självklart har vi konkurrenskraftiga löner och goda personalförmåner där du arbetar i ett framgångsrikt och växande företag. I ditt dagliga arbete omges du av kollegor som ansvarar för att fatta egna beslut och som med en stor flexibilitet infriar de förväntingar som kunderna har på våra produkter och lösningar.

Utmärkelse
Tack vare ett fokuserat arbete med den egna organisationen får SAS Institute årligen många utmärkelser för sitt personalarbete. I Fortunes senaste ranking av företag bedömdes SAS Institute som en av de tjugo bästa arbetsgivarna i USA, likaså i Sverige där SAS Institute utsetts till en av Sveriges Bästa Arbetsplatser 2012 för femte gången. 
 Läs mer 

Möjligheter
SAS Institute erbjuder god kompentensutveckling och möjligheter till en karriär som uppfyller både dina och våra behov. Vi tror på värdet av personlig utveckling, internt så väl som externt, som en viktigt drivkraft i utvecklingen av SAS Institute i Sverige.

Team 
Det är viktigt att vara öppen för förändringar då marknaden konstant ändrar sig. På SAS Institute arbetar vi i team där kreativa människor säkrar utbyte av kunskap inom verksamheten. Vi lägger stor vikt vid god samarbetsförmåga och ärlighet med en vilja att dela med sig av sina kunskaper till andra.