Karriär /

Karriär hos SAS Institute

Ända sedan SAS Institute grundades 1976 har medarbetarna haft en central plats i företagets utveckling. "Behandla dina anställda på samma sätt som du själv förväntar dig att bli behandlad" är ett motto som grundaren och ägaren Jim Goodnight lagt fast och som alla SAS Institutes kontor världen över följer. Resultatet är tydligt: ett välmående företag med närmare 13 000 medarbetare med en mycket låg personalomsättning, där kunderna har en trogen kontaktperson genom åren

SAS Institute är en ledande leverantör av lösningar för beslutsstöd och Business Analytics. Vi är ett kund- och säljorienterat företag där vi erbjuder dig möjligheten till goda utbildningsförhållanden och möjligheten att fullfölja din karriär. Vi erbjuder dig att arbeta inom ett område som växer snabbt. Väl underbyggda, snabba och korrekta beslut och en snabb förändringskapacitet är mål som de flesta organisationer strävar efter. Det är det som gör att SAS Institute fortsätter att växa.

I Sverige är vi 140 anställda på vårt kontor i Stockholm. Globalt är vi verksamma i över 127 länder med drygt 13 000 anställda.

Här kan du söka på lediga tjänster: