Produkter & Lösningar / Fordonsbranschen

Fordonsbranschen

Förändringens vindar drar genom fordonsbranschen i rasande fart. De nationella gränserna är inte längre några hinder. Det nya affärslandskapet är globalt, fullt av fusioner och förvärv, nya informationskanaler och hård press på kostnadsminskningar och kvalitetshöjningar, säkerhet och kundtillfredsställelse.

Att hänga med i dessa svängar och ha kontroll över den massiva mängd data som de genererar är en utmaning även för de mest flexibla av företag.En störtflod av information om kunder, leverantörskedjor, verksamheter och eftermarknad strömmar in från många olika håll - men hur tar man den informationen och omvandlar det till kunskap man har nytta av?

Föreställ er möjligheten att utvärdera leverantörsdata i alla tänkbara format. Föreställ er att kunna få reda på i ett ögonblick vilka era mest lönsamma kunder är eller att få förvarningar om produktproblem. Föreställ er hur det vore att ha tillgång till kritisk information om er verksamhet via ett enkelt knapptryck.

Tänk att få exakta svar på alla era produktivitets-, kvalitets- och lönsamhetsfrågor - innan dessa frågor ens har ställts.

SAS® Solutions for Automotive levererar den viktigaste handelsvaran i dagens affärsvärld - The Power to Know®. Med hjälp av SAS kan ledande företag i fordonsbranschen omvandla data till en sundare resultatvinst.

 Läs mer om "SAS for Manufacturing"
 

Vill du veta mer?

Ring oss på telefon 08-52 21 70 00 eller kontakta oss elektroniskt.