Partnere / Partneroversikt

Partneroversikt for SAS Norge

I tillegg til globale partneravtaler har SAS i Norge etablert samarbeid med utvalgte virksomheter. Sammen gjør vi det ytterste for å levere den nyeste teknologien, de beste løsningene og en suksessfull implementering til våre felles kunder.

Har du spørsmål om våre partneravtaler kan du gjerne ta kontakt med oss ved å fylle ut skjemaet til høyre.

 Accenture
Er et globalt konsulentselskap som leverer tjenester innenfor ledelse, teknologi og outsourcing. Med omfattende spesialkunnskaper innenfor forretningsvirksomhet, industrivirksomhet samt tekniske og funksjonelle områder er Accenture-konsulenter ansvarlige for å utforme, bygge og levere verdiskapende Business Intelligence-løsninger til våre kunder.

 Capgemini
Er en internasjonalt ledende leverandør av Consulting, Technology og Outsourcing tjenester. Capgemini er en komplett leverandør med kompetanse innen alle områder i Business Intelligence. I tillegg til generell Business Intelligence-rådgivning knyttet til leverandørvalg og prosjektledelse, tilbyr Capgemini tjenester innen en rekke spesialiserte fagfelt, som inkluderer Risk Management og datavarehus.

 ErgoGroup (ergogroup.no - website removed)
Ivaretar integrasjon, utvikling og forvaltning av virksomhetskritiske IKT-løsninger for sine kunder, og jobber med områder som arkitektur, analyse og design, implementering og testing.

 Know IT SAS Software Solutions AS
Fokuserer på konsulentvirksomhet basert på SAS Institutes produkter og løsninger.

 NextBridge
NextBridge representerer et høykompetent miljø av erfarne BI-konsulenter, som bygger bro mellom IT og forretning. Hovedfokus er på risk management, analytics og performance management, samt BI/DI.

 Umoe Consulting AS 
Umoe Consulting og BRO Consulting fusjonerte 01.12.2006 og leverer løsninger innenfor Business Intelligence, systemutvikling samt IT-rådgivning.