Om SAS /

Innsikt og riktigere beslutninger raskere!

SAS Institute er verdens største privateide IT-selskap med over 13.000 ansatte og 60.000 kunder i 134 land. SAS er verdensledende leverandør av Business Intelligence og Analytics-løsninger.

Siden 1976 har selskapet gitt kundene muligheten til å ta riktige beslutninger raskere. Avanserte statistikk- og analysemetoder i brukervennlige applikasjoner hjelper virksomhetene med å avdekke nye sammenhenger og se nye forretningsmessige muligheter.

For mer informasjon, besøk www.sas.com/no.

 

   

 


Great Place To Work 2011

Et godt sted å yte
SAS har en grunnleggende tro på at det er lønnsomt å skape en god arbeidsplass. Les mer om hvorfor vi premieres, og bli bedre kjent med noen av de menneskene som jobber hos oss i Norge.

25 år Vår norske historie
Norske SAS kunder var med på å etablere SAS Institute sitt Oslo-kontor for 25 år siden. Bli bedre kjent med vår fantastiske historie i Norge, og se video og bilder.

 


 

 


Corporate Social Responsibility
Vi iverksetter en rekke tiltak for å aktivt engasjere oss i samfunnet, skape en god arbeidsplass og redusere vår belastning på miljøet. Les om SAS som miljøfyrtårn og eller vår The Corporate Social Responsibility Report. SAS Institute i Norge støtter Blå Kors i det arbeidet de gjør for å gi barn som vokser opp i familier med alkohol- og rusproblemer en litt bedre hverdag.

 

Om SAS Inc
SAS Institute har hovedkontor i Cary, North Carolina, USA. Les mer om SAS Campus, vår kultur og vår grunnlegger Dr. Jim Goodnight.