Les e-posten direkte i nettleseren

  SAS
1. kvartal 2013 www.sas.com/no  |  Avmelding
blogs linkedin twitter
Datadrevet retail er fremtiden »

Suksessgründeren Sverre Steensen er en stor tilhenger av raske beslutninger, og stadig sulten på videre vekst. I fjor vant hans butikker Enklere Liv prisen som "Årets Butikkjede", men nå skal datavisualisering og analyse gjøre selskapet enda bedre på alle områder, i følge Steensen selv. Les mer 
Faglig påfyll og inspirasjon
Coops store kupp »
- Kampen i detaljhandelen handler om å velge sortiment, sette priser, optimal-
isere logistikk og forstå kundeadferd.
På disse områdene kan vi bruke teknologi og den voksende datamengden, sier CIO i Coop, Rene Munk-Nissen.
Best Buy bruker analyse til å forstå sine kunder bedre »
- For å komme tettere på kunden, må vi ikke sende tilbud på ting de allerede har kjøpt, sier Scott Friesen, Best Buy. Elektronikkjeden Best Buy ser til analyse for å tilby en bedre kundeopplevelse og lavere priser.

Økt produktivitet for S-Gruppen »
Ved å optimalisere hylleplass og pris, og generere etterspørselsprognoser vil 
S-gruppen øke produktiviteten i hele sin verdikjede. Med dataanalyse tar de tak i alt fra egne butikker til vareleverandørenes prosesser.

Nyheter
Telenor styrker egen kundeinnsikt »
Telenor utvider avtalen med SAS Institute med neste generasjons løsninger for forretnings- og kundeanalyse. - Økt bruk av kundeinnsikt skal effektivisere og skreddersy kundedialogen til selskapet ytterligere, sier Frode Støldal, CTO i Telenor.
Et analytisk kraftsenter »
SAS Institute går helt til topps i Forrester Research sin siste rapport, og omtales som «en urokkelig leder» innen analyse av big data og prediktive analyse.
SAS vokser med Big Data »
Vårt nyeste flaggskip, SAS® Visual Analytics, har vært en sterk bidragsyter til resultatet» sier adm. direktør Kåre Nygård. SAS Institute i Norge vokste med 16,7 prosent i 2012.

Innsikt

SAS Visual Analytics - innsikt på boks
Selv om vi gjerne lar oss begeistre av fargerike grafer og kverning av store tallmengder, er det interessant å spørre hva et verktøy for datavisualisering kan bety for norske virksomheter? Vi har samlet tanker og spørsmål fra samtaler med BI-spesialister, forretningsutviklere og ledere i Norge de siste 10 mnd.

RIS Rapport – The art of decisive merchandising
Den nye rapporten tar for seg hva ledere innen retail tenker om dagens varehandel, og de utfordringene og mulighetene de står ovenfor i dagens marked.

Seminar
SAS Global Forum |
28. april - 1. mai »

Den årlige brukerkonferansen til SAS Institute arrangeres i San Francisco. Over 50 nordmenn deltar for faglig påfyll og sosial nettverksbygging. Bli med du også og meld deg på i dag!

Analytics 2013 | 19. - 20. juni »
I London møtes analytikere fra hele Europa til to-dagers konferanse om beste praksis, nyeste teknikker og siste trender innen anvendt analyse. ConocoPhillips Norge er blant innleggsholderne.

Gratis bok
Gratis bok tilbud »
«Enterprise Analytics» gir deg praktiske råd om hvordan du som retailer kan oppnå bedre resultater og nye muligheter gjennom dataanalyse.

Kontakt
SAS Institute AS
E-post: info@nor.sas.com

Telefon: 23 08 30 50
www.sas.com/norway


Kontakt oss postalt: SAS Institute, Postboks 2666 Solli, 0203 Oslo. Attn: Markedsavdelingen.

SAS and all other SAS Institute Inc. product or service names are registered trademarks or trademarks
of SAS Institute Inc. in the USA and other countries. ® indicates USA registration. Other brand and
product names are trademarks of their respective companies.

Copyright © SAS Institute Inc. All rights reserved.