Les e-posten direkte i nettleseren

  SAS
1. kvartal 2013 www.sas.com/no  |  Avmelding
blogs linkedin twitter facebook
SAS Visual Analytics - innsikt på boks »

SAS Institute lanserte for ett år siden et nytt verktøy for datavisualisering og analyse; SAS® Visual Analytics. Interessen i markedet har vært betydelig. Selv om vi gjerne lar oss begeistre av fargerike grafer og kverning av store tallmengder, er det interessant å spørre hva et verktøy for datavisualisering kan bety for norske virksomheter? Vi har samlet tanker og spørsmål fra samtaler med BI-spesialister, forretningsutviklere og ledere i Norge de siste 10 måneder.  Les mer


Faglig påfyll og inspirasjon
Datadrevet retail er fremtiden »
I fjor vant Enklere Liv prisen «Årets Butikkjede». - Datavisualisering og
analyse skal bidra til å gjøre Enklere Liv bedre på alle områder, tror gründer
Sverre Steensen.

Coops store kupp »
- Kampen i detaljhandelen handler om å velge sortiment, sette priser, optimal-
isere logistikk og forstå kundeadferd.
På disse områdene kan vi bruke teknologi og den voksende datamengden, sier CIO i Coop, Rene Munk-Nissen.
CIO i hardt vær »
- Vi burde ha levert flere analyser og presset på for innføring av business intelligence og business analytics bredere ut i forretningen. Det blir svært viktig for oss å se helheten og støtte opp om videre utvikling, sier Torben Bonde, CIO i Vestas.
Nyheter
Telenor styrker egen kundeinnsikt »
Telenor utvider avtalen med SAS Institute med neste generasjons løsninger for forretnings- og kundeanalyse. - Økt bruk av kundeinnsikt skal effektivisere og skreddersy kundedialogen til selskapet ytterligere, sier Frode Støldal, CTO i Telenor.
Et analytisk kraftsenter »
SAS Institute går helt til topps i Forrester Research sin siste rapport, og omtales som «en urokkelig leder» innen analyse av big data og prediktive analyse.
SAS vokser med Big Data »
Vårt nyeste flaggskip, SAS® Visual Analytics, har vært en sterk bidragsyter til resultatet» sier adm. direktør Kåre Nygård. SAS Institute i Norge vokste med 16,7 prosent i 2012.

Innsikt
Informasjonsforvaltning nedprioriteres
- Virksomhetsledere utfordres stadig til å måtte ta raskere beslutninger og behøver et godt faktagrunnlag. Det stiller krav til automatisering og effektivisering av bedriftens arbeidsprosesser, skriver Lars Houge i SAS Institute.

«In memory»
er det viktigste vi gjør

- Endelig kan analytikerne bruke tiden sin på analyse, sier Henrik Slettene i SAS Institute. Hastighetsgevinsten ved å holde data i minne og filtrere dem der, er enorm. Det viktigste med dette er at arbeidet med å samle data, med tanke på analyse, kan kortes kraftig ned. (digi.no)

Seminar
SAS Global Forum |
28. april - 1. mai »

Den årlige brukerkonferansen til SAS Institute arrangeres i San Francisco. Over 50 nordmenn deltar for faglig påfyll og sosial nettverksbygging. Bli med du også og meld deg på i dag!

Analytics 2013 | 19. - 20. juni »
I London møtes analytikere fra hele Europa til to-dagers konferanse om beste praksis, nyeste teknikker og siste trender innen anvendt analyse. ConocoPhillips Norge er blant innleggsholderne.

Kontakt
SAS Institute AS
E-post: info@nor.sas.com

Telefon: 23 08 30 50
www.sas.com/norway


Kontakt oss postalt: SAS Institute, Postboks 2666 Solli, 0203 Oslo. Attn: Markedsavdelingen.

SAS and all other SAS Institute Inc. product or service names are registered trademarks or trademarks
of SAS Institute Inc. in the USA and other countries. ® indicates USA registration. Other brand and
product names are trademarks of their respective companies.

Copyright © SAS Institute Inc. All rights reserved.