Les e-posten direkte i nettleseren

  SAS
1. kvartal 2013 www.sas.com/no  |  Avmelding
blogs linkedin twitter
Har du kontroll på trollene dine? »

Social Media Days 2013 ble nylig arrangert for 400 SoMe-fanatikere på Latter, men fokus på resultater og analyse var ikke det som stod i sentrum. Mange spennende innlegg og caser ble presentert, men det finnes også utallige eksempler på satsinger på sosiale medier som ikke har gått like bra. Fellesnevner for mange av disse er mangelfull overvåkning. Mange norske virksomheter har i lengre tid vært etablert eller omtalt i sosiale medier, men likevel er veien lang å gå for mange når det kommer til å overvåke og analysere hva som sies om merkevaren deres i sosiale medier. Sosiale medier må måles og overvåkes på lik linje med de tradisjonelle kanalene, uavhengig av om man er der eller ikke, ellers kan man fort ende opp som ett av skrekkeksemplene på neste års Social Media Days. Les mer »
 
Faglig påfyll og inspirasjon
Innsikt i hjertet av virksomheten »
Samvær og oppmerksomhet er nøkkelord i YouSees kundedialog. Det handler 100 % om kundeopplevelsen, og om å utvikle strategi basert på kundeinnsikt - ikke omvendt, forteller onlinesjef i YouSee, Troels Skjelbo.

Datadrevet retail er fremtiden »
I fjor vant Enklere Liv prisen «Årets Butikkjede». Datavisualisering og analyse skal bidra til å gjøre Enklere Liv bedre på alle områder, tror gründer Sverre Steensen.

Kommunikasjonsdirektørenes nye rolle: Slutt for Mad Men »
Kommunikasjonsdirektørene inviteres stadig mer inn i virksomhetenes beslutningsrom. Dette medfører strengere krav til kommunikasjons-avdelingen, som nå må levere både verktøy og resultater avgjørende for virksomhetens suksess.

Nyheter
Telenor styrker egen kundeinnsikt »
Med nye løsninger fra SAS vil vi få bedre innsikt om kundene våre, som vi vil omsette til konkret dialog. Innsikten vil gi mer relevante og skreddersydde tilbud, og kundedialogen blir mer effektiv, sier Frode Støldal i Telenor.

Ledende innen løsninger for Marketing Resource Management »
Gartner plasserer igjen SAS Institute som ledende innen løsninger for Marketing Resource Management.
SAS vokser med Big Data »
Vårt nyeste flaggskip, SAS® Visual Analytics, har vært en sterk bidragsyter til resultatet» sier adm. direktør Kåre Nygård. SAS Institute i Norge vokste med 16,7 prosent i 2012.

Innsikt
SAS Visual Analytics - innsikt på boks »
Selv om vi gjerne lar oss begeistre av fargerike grafer og kverning av store tallmengder, er det interessant å spørre hva et verktøy for datavisualisering kan bety for norske virksomheter? Vi har samlet tanker og spørsmål fra samtaler med BI-spesialister, forretningsutviklere og ledere i Norge de siste 10 mnd.

Årets Markedsfører

3 spørsmål til finalistene av Årets Markedsfører 2012
Vi har stilt finalistene til Årets Markedsfører 3 spørsmål om kundeinnsikt, måling av effektivitet og bruk av sosiale medier. Les svarene fra One Call, Widerøe, DNB, Pierre Robert og Felleskjøpet. Vinneren ble DNB.
Seminar
SAS Global Forum |
28. april - 1. mai »

Den årlige brukerkonferansen til SAS Institute arrangeres i San Francisco. Over 50 nordmenn deltar for faglig påfyll og sosial nettverksbygging. Bli med du også og meld deg på i dag!

Analytics 2013 | 19. - 20. juni »
I London møtes analytikere fra hele Europa til to-dagers konferanse om beste praksis, nyeste teknikker og siste trender innen anvendt analyse. ConocoPhillips Norge er blant innleggsholderne.

Kontakt
SAS Institute AS
E-post: info@nor.sas.com

Telefon: 23 08 30 50
www.sas.com/norway


Kontakt oss postalt: SAS Institute, Postboks 2666 Solli, 0203 Oslo. Attn: Markedsavdelingen.

SAS and all other SAS Institute Inc. product or service names are registered trademarks or trademarks
of SAS Institute Inc. in the USA and other countries. ® indicates USA registration. Other brand and
product names are trademarks of their respective companies.

Copyright © SAS Institute Inc. All rights reserved.