Nyhetsbrev / Supply Chain Intelligence

Hva om du kunne øke virksomhetens omsetning med 10 %

Du kan. Gå fra SAP data til virksomhetskritisk innsikt

Med løsningen SAS®Data Surveyor for SAP har du muligheten til å trekke ut, søke og navigere i komplekse SAP datastrukturer, slik at SAP-data kan integreres med andre datakilder, analyseres og benyttes i virksomhetsstyringen.

Løsningen gir deg raskere oversikt, slik at du effektivt kan håndtere både innsikts- og rapporteringsbehov. Evnen til å finne og forstå informasjon som er lagret i SAP, muliggjøres ved hjelp av et brukervennlig grafisk grensesnitt som automatisk sporer og lagrer metadata. Slik blir det enklere å administrere og vedlikeholde prosessene.

SAS®Data Surveyor for SAP er konstruert for både ETL utviklere og forretningsledere som ønsker å integrere SAP-data med andre ulike datakilder, eller som vil utnytte sine data bedre som beslutningsstøtte i styringen av både overordnet forretning og linje.

Viktige fordeler:

  • Du trenger ikke kunnskap om SAP datastrukturer. Et svært brukervennlig grensesnitt og en kraftig metadata søkefunksjonalitet gjør det enkelt å søke, bla og raskt finne relevant informasjon.
  • Få tilgang til data i SAP applikasjoner uten egendefinert koding. I stedet er all relevant informasjon lagret som metadata som er enkel å håndtere og vedlikeholde, og med rutiner som kan gjenbrukes av andre.
  • SAS er den eneste som tilbyr løsninger som lar deg sømløst integrere, håndtere og styre data helhetlig for hele virksomheten, uansett type datakilde og plattform. 

SAS Data Surveyor for SAP viser data fra hele SAP suiten, både SAP R / 3 ERP systemer og SAP BW systemer (også kjent som SAP Business Information Warehouse). Med automatisk kodegenerering og en kraftig metadata søkeløsning integrert kan du søke, bla og identifisere i selv komplekse ERP datastrukturer. Søkefunksjonaliteten er fleksibel, noe som gjør det enkelt å få frem nødvendig informasjon i modeller, felt, kolonner og tabeller. Med SAS kan komplekse datastrukturer også omgjøres slik at den egner seg for avansert analyse, og med pek-og-klikk-prosesser kan du kjøre SAP-applikasjonsdata gjennom SAS datakvalitetsrutiner.

Virksomheter over hele verden opplever allerede nytten av å benytte SAS på sine SAP løsninger. 
"The overall result, is an increase in sales revenue in the order of 10 %", sier Faber.

Klikk på en logo, og les om nytten av økt tilgang til data og innsikt:

  Codan Wirlpool Sttelcase Fraport

 

Faber   Briggs Station Briggs Station Kverneland