Nyheter / Pressemeldinger

SAS Insitute AS
Parkveien 55
Pb 2666 Solli, 0203 Oslo
Tlf: +47 23 08 30 50
Fax: +47 23 08 30 49
E-post:info@nor.sas.com

Press Release

Utskriftsvennlig Utskriftsvennlig

Presse & Nyheter

 

Kåret til verdens beste arbeidsplass

Oslo, Norge  (20. Nov. 2012)  – 

SAS Senior VP og CMO mottar prisen som verdens beste  multinasjonale arbeidsplass på vegne av de ansatte.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Oslo, 16. november 2012: SAS Institute er av Great Place to Work kåret til verdens beste arbeidsplass.

I den årlige kåringen over verdens beste arbeidsplasser klatrer SAS Institute helt til topps i kategorien «verdens beste internasjonale selskaper» for 2012. Dermed klatrer selskapet opp fra fjorårets andreplass og kaprer topplassen. I begrunnelsen for tildelingen vektlegges selskapets evne til å sørge for inspirerende arbeidsoppgaver, åpen kommunikasjon, og å tilby ledende medarbeidervilkår og en sunn arbeidsbalanse.

- Denne anerkjennelsen er et bevis på at vår innsats for å fremme kreativitet og innovasjon i alle våre kontorer verden over lykkes. Tilbakemeldinger fra våre medarbeidere er helt avgjørende for å oppnå førsteplass i denne kåringen. Det er av stor betydning at de verdsetter selskapet like mye som selskapet verdsetter dem, sier grunder og toppleder i SAS Institute, Dr. Jim Goodnight.

Ledende medarbeiderfilosofi
Goodnight er anerkjent for sitt brennende engasjement for sine medarbeidere. Markedsdirektør i SAS Institute Norge, Wenche Nielsen, påpeker at ledelsesfilosofien til Goodnight er tydelig på alle nivåer og i alle land i det multinasjonale IT- selskapet.

- Goodnight har bygd selskapet på en sterkt medarbeiderdrevet filosofi. Han sa at 94 prosent av mine ressurser forsvinner ut av kontordøren hver dag og at det er min oppgave å sørge for at de kommer tilbake igjen. Denne filosofien gjennomsyrer hele selskapet like mye, om ikke mer, også i dag som den gjorde da Goodnight etablerte selskapet i 1976, sier Nielsen. 

Prisvinner også i Norge
I Norge har SAS Institute deltatt i konkurransen om å bli Norges beste arbeidsplass fire ganger, med førsteplass som resultat i 2007, 2010 og 2011, samt andreplass for mellomstore bedrifter i 2009. At selskapet nå klatrer helt til topps i den internasjonale kåringen er nok en anerkjennelse av at det lønner seg å investere i en å være en god arbeidsplass. 

- Det er veldig gøy at vi nå vinner på global basis. Vi ser at det ikke bare er en floskel at fornøyde medarbeidere også gir fornøyde kunder. Vår selskapskultur tiltrekker seg kompetente medarbeidere som hver dag kommer motiverte på jobb for å arbeide tett med kundene i utviklingen av deres organisasjoner. En slik engasjert kompetanse verdsettes av kundene våre, sier Nielsen.

Nielsen tror mange norske virksomheter har god fokus på både sosiale og arbeidsmessige tiltak, men at dette ikke alltid er nok.
- Det er den helhetlige opplevelsen av det å arbeide i SAS som gjør at våre ansatte rapporterer så høy grad av trivsel. Vi tilbyr goder som gir trygghet, reduserer tidspress og forebygger belastninger for den enkelte, i kombinasjon med høy grad av involvering, innovasjon og bygging av lagmoral, avslutter Nielsen.

Les mer om SAS Institute sin GPTW historie

For ytterligere informasjon:

Wenche Nielsen, Markedsdirektør SAS Institute AS

wenche.nielsen@nor.sas.com, Mobil: + 47 472 73 066


Om SAS Institute i Norden og Baltikum

SAS Institute er verdens største privateide IT-selskap med over 11 000 ansatte og 50 000 kunder i 127 land, og er ledende leverandør av Business Intelligence og Analytics løsninger. Selskapet har opparbeidet en sterk posisjon i Norden og Baltikum og bistår over 1300 kunder fra kontorer i Oslo, Stavanger, København, Skanderborg, Stockholm, Helsinki, Riga og Vilnius.

Siden 1976 har SAS Institute gitt kundene muligheten til å ta riktigere beslutninger raskere. Avanserte statistikk- og analysemetoder i brukervennlige applikasjoner hjelper virksomhetene med å avdekke nye sammenhenger og se nye forretningsmessige muligheter. SAS Institute er den eneste leverandøren som fullt og helt integrerer datavarehus, analyse og løsninger for Business Analytics, slik at du får ny og overordnet kunnskap ut av din virksomhets data.

Se også www.sas.com, eller respektive lands hjemmesider: www.sas.com/norway, www.sas.com/denmark, www.sas.com/sweden, www.sas.com/finland eller www.sas.com/estonia.

Mer

Copyright © SAS Institute Inc. All Rights Reserved.

Pressekontakter i SAS Institute:

  • SAS Institute AS

    Parkveien 55, Pb 2666 Solli, 0203 Oslo
    Tlf: +47 23 08 30 50
    Fax: +47 23 08 30 49
    E-post:info@nor.sas.com