Nyheter / Pressemeldinger

SAS Insitute AS
Parkveien 55
Pb 2666 Solli, 0203 Oslo
Tlf: +47 23 08 30 50
Fax: +47 23 08 30 49
E-post:info@nor.sas.com

Press Release

Utskriftsvennlig Utskriftsvennlig

Presse & Nyheter

 

Styrker partnerapparatet

Oslo, Norge  (13. Jun. 2012)  – 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

– Vi bygger i dag opp et solid partnerapparat for å styrke vår posisjon som leverandør til store og mellomstore bedrifter. Med sterke partnere står vi bedre rustet til å tilby hele verdikjeden, i tillegg til at kunden opplever mer effektive leveranser og lavere risiko. Tett samarbeid med sterke strategiske samarbeidspartnere er viktig for å lykkes i dagens marked, sier administrerende direktør Kåre Nygård.

– Vi er veldig godt fornøyd med at Bjørn Bergenheim skal lede denne viktige satsningen for SAS Institute AS. Bergenheim har omfattende erfaring fra både SAS Institute og andre ledende bedrifter innen IT og analyse, kommenterer Nygård.

Bergenheim kommer fra stillingen som Account Director i SAS Institute AS. Han har tidligere hatt flere ledende roller i selskaper som blant annet Oracle, IBM, BEA og Sun.

– Jeg ser frem til å styrke samarbeidet med utvalgte partnere for SAS Institute AS. Et viktig ledd i arbeidet er å utforme et partnernettverk som matcher vår egen produktmatrise. Dermed vil vi kunne ta ut synergier som vil komme både kundene og partnerne våre til gode, kommenterer Bergenheim.

SAS Institute er verdens største privateide IT-selskap med over 11.000 ansatte og 50.000 kunder i 126 land. SAS er verdensledende leverandør av Business Intelligence og Analytics-løsninger.

Siden 1976 har selskapet gitt kundene muligheten til å ta riktige beslutninger raskere. Avanserte statistikk- og analysemetoder i brukervennlige applikasjoner hjelper virksomhetene med å avdekke nye sammenhenger og se nye forretningsmessige muligheter.


Om SAS Institute

SAS Institute er verdens største privateide IT-selskap med over 11 000 ansatte og 60 000 kunder i 126 land, og er ledende leverandør av Business Intelligence og Analytics løsninger. Siden 1976 har selskapet gitt kundene muligheten til å ta riktigere beslutninger raskere. Avanserte statistikk- og analysemetoder i brukervennlige applikasjoner hjelper virksomhetene med å avdekke nye sammenhenger og se nye forretningsmessige muligheter. SAS Institute er den eneste leverandøren som fullt og helt integrerer datavarehus, analyse og løsninger for Business Analytics, slik at du får ny og overordnet kunnskap ut av din virksomhets data.

SAS hjelper sine kunder innenfor en rekke områder, som blant annet virksomhetsstyring, risk management, markedsføring og logistikkhåndtering. Eksempler på norske kunder er Telenor, Posten, If Skadeforsikring, Sparebanken Vest, Kverneland, ConocoPhillips, Statistisk Sentralbyrå og Hjemmet Mortensen. Se også www.sas.com/norway og www.sas.com.

Mer

Copyright © SAS Institute Inc. All Rights Reserved.

Pressekontakter i SAS Institute:

  • SAS Institute AS

    Parkveien 55, Pb 2666 Solli, 0203 Oslo
    Tlf: +47 23 08 30 50
    Fax: +47 23 08 30 49
    E-post:info@nor.sas.com