Nyheter / Pressemeldinger

SAS Insitute AS
Parkveien 55
Pb 2666 Solli, 0203 Oslo
Tlf: +47 23 08 30 50
Fax: +47 23 08 30 49
E-post:info@nor.sas.com

Press Release

Utskriftsvennlig Utskriftsvennlig

Presse & Nyheter

 

Pallplass for SAS Institute

Oslo, Norge  (21. Jun. 2012)  – 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

At SAS Institute nok en gang hevder seg i toppen av Great Place to Work sine kåringer, overrasker ikke administrerende direktør Kåre Nygård.

- Våre medarbeidere er vår viktigste ressurs og vi investerer i at SAS Institute skal være et godt sted å yte. Derfor er dette en viktig anerkjennelse av den opplevelsen våre ansatte og andre har om oss som arbeidsplass, kommenterer Nygård.

Årets tredjeplass er gitt i kategorien for multinasjonale selskaper i Europa, mens fjorårets førsteplass kom i kåringen over mellomstore virksomheter i Norge. Det er rådgivingsselskapet Great Place to Work som arrangerte kåringen der 1541 bedrifter med 1,2 millioner ansatte fra 18 europeiske land deltok.

Medarbeidere som utgjør en forskjell

Medarbeidertrivsel er en del av forretningsperspektivet for SAS Institute globalt. IT-selskapets filosofi har siden etableringen i USA i 1976, vært at om man behandler sine medarbeidere som om de utgjør en forskjell, så utgjør de faktisk en forskjell.

- Den positive kulturen gjør at vi tiltrekker oss de beste talentene. Kampen om kompetansen handler ikke bare om lønn, men om å skape en fleksibel arbeidsplass, der du på den ene siden oppmuntres til å ha balanse mellom jobb og privatliv, og på den andre siden tilbys faglige utfordringer og ansvar i et kompetent og stimulerende miljø, sier Nygård.

Hjertet i forretningsmodellen til SAS Institute er at fornøyde medarbeidere skaper fornøyde kunder som igjen gir gode resultater. Globalt skilter selskapet med 36 år med sammenhengende vekst.

- Det er som regel lite som skiller helt i toppen av slike kåringer. At vi er inne blant topp tre i Europa viser at en konsekvent satsning på å bygge en kultur som belønner resultater, innovasjon og engasjement, samtidig som medarbeidernes personlige og faglige vekst ivaretas, er en oppskrift på suksess, konstaterer Nygaard.

Bilder kan lastes ned her: http://www.sas.com/offices/europe/norway/nyheter/bilder/workplace.html
For ytterligere informasjon:

Wenche Nielsen, Markedsdirektør SAS Institute AS

wenche.nielsen@nor.sas.com, Mobil: + 47 472 73 066


Om SAS Institute

SAS Institute er verdens største privateide IT-selskap med over 11 000 ansatte og 60 000 kunder i 126 land, og er ledende leverandør av Business Intelligence og Analytics løsninger. Siden 1976 har selskapet gitt kundene muligheten til å ta riktigere beslutninger raskere. Avanserte statistikk- og analysemetoder i brukervennlige applikasjoner hjelper virksomhetene med å avdekke nye sammenhenger og se nye forretningsmessige muligheter. SAS Institute er den eneste leverandøren som fullt og helt integrerer datavarehus, analyse og løsninger for Business Analytics, slik at du får ny og overordnet kunnskap ut av din virksomhets data.

SAS hjelper sine kunder innenfor en rekke områder, som blant annet virksomhetsstyring, risk management, markedsføring og logistikkhåndtering. Eksempler på norske kunder er Telenor, Posten, If Skadeforsikring, Sparebanken Vest, Kverneland, ConocoPhillips, Statistisk Sentralbyrå og Hjemmet Mortensen. Se også www.sas.com/norway og www.sas.com.

Mer

Copyright © SAS Institute Inc. All Rights Reserved.

Pressekontakter i SAS Institute:

  • SAS Institute AS

    Parkveien 55, Pb 2666 Solli, 0203 Oslo
    Tlf: +47 23 08 30 50
    Fax: +47 23 08 30 49
    E-post:info@nor.sas.com