Nyheter / Pressemeldinger

SAS Insitute AS
Parkveien 55
Pb 2666 Solli, 0203 Oslo
Tlf: +47 23 08 30 50
Fax: +47 23 08 30 49
E-post:info@nor.sas.com

Press Release

Utskriftsvennlig Utskriftsvennlig

Presse & Nyheter

 

Creditreform øker kvaliteten på kredittvurdering og prognoser

Creditreform har valgt SAS Visual Analytics.

Oslo, Norge  (27. Des. 2012)  – Ledende tilbydere av høykvalitets forretningsinformasjon og inkassotjenester, Creditreform, har valgt SAS Visual Analytics til å styrke sin posisjon gjennom bedre visualisering av data. Den nye High-Performance løsningen fra SAS Institute gjør at Creditreform kan forbedre finansiell informasjon og kredittrangeringer for sine kunder.

Via sin nettbaserte database foretar Creditreform mer enn 24 millioner kredittvurderinger fra 26 land i Europa og fra Kina døgnet rundt. SAS sin høy-ytelsesløsning gjør at Creditreform hurtig kan se sammenhenger sine store datamengder og umiddelbart grafisk kunne presentere disse i et brukervennlig format. SAS Visual Analytics forenkler prosessen slik at alle ansatte i Creditreform kan bruke programvaren uten opplæring. Avtalen ble inngått ved Creditreforms hovedkontor i Tyskland.

- SAS Visual Analytics gjør at våre analytikere enklere og raskere kan se korrelasjoner i datagrunnlaget. Det gjør at vi øker kvaliteten og presisjon på de prognoser som ligger til grunn for våre kredittvurderinger, sier Bernd Bütow, administrerende direktør i Creditreform.

- SAS Visual Analytics er en nyvinning innen forretningsanalyse som kombinerer analyse av store datamengder med ledende brukervennlighet. Løsningen gjør det enkelt å presentere virksomhetsdata. Creditreform er kjent for å tilby virksomhetsinformasjon av meget høy kvalitet og er således en perfekt match for å bruke det siste innen forretningsanalyseteknologi, sier avtaleansvarlig Mona Beck i SAS Institute.

SAS Visual Analytics er en høy-ytelses, in memory-løsning for å utforske store mengder data svært raskt. Brukere kan utforske alle data, foreta korrelasjonsanalyser på millarder av datarader på få minutter eller sekunder og presentere dataene visuelt. Med SAS Visual Analytics kan ledere foreta raskere og bedre beslutninger ved hjelp av umiddelbar tilgang, via PC eller tablet, til innsikt basert på oppdaterte data. Ved å integrere virksomhets- og forbrukerdata, kan bankledere få real-time innsikt i risikostyring, kundeutvikling, produktmarkedsføring og finansiell styring.

Se mer om hvordan virksomheter effektivt kan visualisere data.

For ytterligere informasjon:
Wenche Nielsen, Markedsdirektør SAS Institute AS
wenche.nielsen@nor.sas.com, Mobil: + 47 472 73 066

Om Creditreform
Creditreform er et finansselskap med stiftet i Mainz i Tyskland i 1879. Selskapet betjener i dag mer enn 163 000 medlemmer fra 177 kontorer i Europa og Kina og er en av verdens ledende tilbydere av forretningsinformasjon og fordringstjenester. Creditreform tilbyr et bredt spekter av integrerte risikostyringsløsninger og tjenester verden over, bistår sine medlemmer med mer enn 16 millioner kommersielle rapporter per år og hjelper sine medlemmer med å samle inn milliarder i utestående gjeld.


Om SAS Institute i Norden og Baltikum

SAS Institute er verdens største privateide IT-selskap med over 11 000 ansatte og 50 000 kunder i 127 land, og er ledende leverandør av Business Intelligence og Analytics løsninger. Selskapet har opparbeidet en sterk posisjon i Norden og Baltikum og bistår over 1300 kunder fra kontorer i Oslo, Stavanger, København, Skanderborg, Stockholm, Helsinki, Riga og Vilnius.

Siden 1976 har SAS Institute gitt kundene muligheten til å ta riktigere beslutninger raskere. Avanserte statistikk- og analysemetoder i brukervennlige applikasjoner hjelper virksomhetene med å avdekke nye sammenhenger og se nye forretningsmessige muligheter. SAS Institute er den eneste leverandøren som fullt og helt integrerer datavarehus, analyse og løsninger for Business Analytics, slik at du får ny og overordnet kunnskap ut av din virksomhets data.

Se også www.sas.com, eller respektive lands hjemmesider: www.sas.com/norway, www.sas.com/denmark, www.sas.com/sweden, www.sas.com/finland eller www.sas.com/estonia.

Mer

Copyright © SAS Institute Inc. All Rights Reserved.

Pressekontakter i SAS Institute:

  • SAS Institute AS

    Parkveien 55, Pb 2666 Solli, 0203 Oslo
    Tlf: +47 23 08 30 50
    Fax: +47 23 08 30 49
    E-post:info@nor.sas.com