Nyheter / Pressemeldinger

SAS Insitute AS
Parkveien 55
Pb 2666 Solli, 0203 Oslo
Tlf: +47 23 08 30 50
Fax: +47 23 08 30 49
E-post:info@nor.sas.com

Press Release

Utskriftsvennlig Utskriftsvennlig

Presse & Nyheter

 

Stig Sjursen blir ny salgsdirektør i SAS Institute

Oslo  (24. Jun. 2011)  –  SAS Institute har organisert alle sine salgsteam til en divisjon og ansatt Stig Sjursen som ny salgsdirektør. Sjursen skal nå lede IT-selskapets styrkede satsning på å videreutvikle og ekspandere sin markedsposisjon blant Norges største virksomheter.

Med seg i bagasjen har Sjursen 15-års erfaring fra ledende stillinger innen norsk IT-bransje. Han kommer sist fra SAP.

- Det appellerer sterkt til meg at SAS Institute har det største fagmiljøet innen business analytics i Norge og en tilhørende 100 % uavhengig produktportefølje. Jeg ser frem til å delta i videreutviklingen av selskapet, sier Stig Sjursen.

SAS Institute er verdens største privateide IT-selskap, og en ledende aktør i markedet for Business Intelligence (BI) og analyse. Også i Norden er de markedsledende med en andel på 34 %, i følge Gartners oversikt over BI-markedet i 2010. SAS Institute opererer i et marked som er forventet å vokse med 13,4 % i 2011*.

- Stadig flere bedrifter skaper seg nye konkurransefordeler gjennom å hente ut verdi av egne data, og opplever et tillitsfullt partnerskap med SAS av stor strategisk verdi. Å arbeide tett med disse norske og regionale kundene vil være min fremste oppgave fremover, fortsetter Sjursen.

- Stig Sjursen kan vise til imponerende resultater og har en egen evne til å utvikle langsiktige kundeforhold gjennom å koble IT-strategi mot forretningsmessig nytte. Hans store engasjement etter å identifisere forretningsmuligheter for kundene, passer svært godt inn i vår arbeidskultur, sier Kåre Nygård, administrerende direktør i SAS Institute. 

Stig Sjursen tiltrer sin nye rolle i SAS Institute 1. september 2011.

Kontakt

Stig Sjursen, +47 97 52 63 08

Wenche Nielsen
Markedsdirektør SAS Institute AS
wenche.nielsen@nor.sas.com
+47 47 27 30 66

Bilder: http://www.sas.com/offices/europe/norway/nyheter/bilder.html 

*) Market Share Analysis: Business Intelligence, Analytics and Performance Management, Gartner April, 2011Om SAS Institute

SAS Institute er verdens største privateide IT-selskap med over 11 000 ansatte og 50 000 kunder i 126 land, og er ledende leverandør av Business Intelligence og Analytics løsninger. Siden 1976 har selskapet gitt kundene muligheten til å ta riktigere beslutninger raskere. Avanserte statistikk- og analysemetoder i brukervennlige applikasjoner hjelper virksomhetene med å avdekke nye sammenhenger og se nye forretningsmessige muligheter. SAS Institute er den eneste leverandøren som fullt og helt integrerer datavarehus, analyse og løsninger for Business Analytics, slik at du får ny og overordnet kunnskap ut av din virksomhets data.

SAS hjelper sine kunder innenfor en rekke områder, som blant annet virksomhetsstyring, risk management, markedsføring og logistikkhåndtering. Eksempler på norske kunder er Telenor, Posten, If Skadeforsikring, Sparebanken Vest, Kverneland, ConocoPhillips, Statistisk Sentralbyrå og Hjemmet Mortensen. Se også www.sas.com/norway og www.sas.com.

Mer

Copyright © SAS Institute Inc. All Rights Reserved.

Pressekontakter i SAS Institute:

  • Wenche Nielsen, Markedsdirektør i SAS Institute

    Parkveien 55, Pb 2666 Solli, 0203 Oslo
    Tlf:  +47 47 27 30 66
    Fax: +47 23 08 30 49
    E-post: wenche.nielsen@nor.sas.com