Løsninger & teknologi / Datavarehus

Datavarehus

Datavarehusstrategi i fremtidsrettet Business Analytics

I SAS mener vi at tradisjonelle datavarehus løser noen behov, mens andre behov løses best ved å organisere data på andre måter. Spesielt den økte fokusen på Business Analytics gjør at fleksibilitet, hurtig implementering og støtte for svært ulike brukergrupper blir viktigere. Det er forretningsbehovene som må styre hvordan data struktureres og lagres. Dette er spesielt viktig siden det viser seg at det er selve datavarehuset som ofte er kostnadsdriveren i et BI/BA-prosjekt både under utvikling og i forvaltning.

I SAS har vi en differensiert tilnærming til datavarehusstrategi der forretningsbehov som prosesspesifikke løsninger, analytiske løsninger, tradisjonelle spørre- og rapporteringsløsninger og operasjonelle BI-løsninger bestemmer strukturering av data og teknologivalg. Dette kaller vi en "fit for purpose" datavarehusstrategi. SAS hjelper kundene våre i analyse av forretningsbehov og valg av optimal datavarehusstrategi for Business Analytics.

Tradisjonelle datavarehusprosjekter er ofte store, tidkrevende og uforutsigbare. For å øke implementeringshastighet og presisjon baserer SAS seg stort sett på bransjetilpassede datamodeller. Dette gjør at en ikke trenger å starte på "bar bakke", men i stedet konsentrere seg om kundespesifikke tilpasninger der dette er nødvendig.

Dette kan du få med Datavarehus

 

Gå veien med en som har erfaring
Bransje erfaring og teknisk spesialkompetanse hos våre rådgivere sikrer effektiv implementering av løsningene ute i din organisasjon, slik at du raskt kan ta ut effekten av investeringen. Over 45 000 kunder i 118 land benytter SAS Institutes løsninger verden over.
Møt våre rådgivere

Kunnskap til å utnytte mulighetene - og hjelp når du trenger det
Vi tilbyr kurs, bedriftstilpasset opplæring og utdannelsesforløp som er tilpasset og målrettet de ulike roller og jobbfunksjoner du har ved bruk, utvikling og drift av våre løsninger. Teknisk Support sitter også "stand by" for å hjelpe deg om et problem oppstår. Vår misjon er å sikre optimal anvendelse av SAS® Systemet.
Møt vår kursavdeling
Møt vårt "Technology Support Center"

Vil du vite mer?

Ta kontakt med våre rådgivere for å sette sammen den løsningen som er riktig for akkurat din organisasjon.
Faglig påfyll rett i mailboksen? Meld deg på vår nyhetsbrevliste.