Løsninger & teknologi / Business Intelligence

SAS® Business Intelligence

Skap konkurransefordeler med Business Intelligence

Det er ikke bare penger å spare på satsning på Business Intelligence og analyse, det er den strategiske forskjellen mellom morgendagens vinnere og tapere i næringslivet.

Du får nøkkeltall som gir deg reell oversikt over virksomheten, slik at du kan handle nå og stille de riktige spørsmålene til planlegging for morgendagen. Alle deler informasjon på tvers av ulike datakilder. Siloer brytes ned og du sparer tid og får et bedre samarbeid. Synergier mellom divisjonene blir synlige. Du har allerede nøkkelingrediensene for Business Intelligence. SAS Business intelligence-løsninger kan bygges på toppen av eksisterende IT-systemer og du bruker dataene du allerede har samlet gjennom mange år.

Ved siden av å være den største uavhengige globale aktør innen Business Intelligence, nyter våre kunder de konkurransemessige fordeler de oppnår ved at vi også er ledende innen Business Analytics.

" - Vi har utviklet et svært nyttig verktøy for pakkeproduksjonen. Hverdagen ville blitt langt mer komplisert uten KOS, jeg tror ikke vi ville klart oss uten."

—Frode Karoliussen

Direktør for BI, ERP og CRM Bring

Bring Logistics

Les hele historienDette kan du få med SAS® Business Intelligence

 Få akkurat den informasjonen du trenger
Mengden rådata er overveldende, selv i svært små foretak. Business Intelligence bidrar til å møte den enkeltes behov for informasjon. Uansett hvilken undergruppe av data du ser på, henger de sammen med helheten.

Riktige taktiske og operative beslutninger kan bare tas når alle deler den samme sannheten. Strategien utvikles best med en gyldig prognose laget basert på statistiske modeller. Ingen andre kan tilby en integrert løsning for Business Intelligence og Business Analytics, som følger deg helt fra etableringen av historiske data til den ferdige prognosen.

 Enkel administrasjon og enhetlig tilgang til data
Datakvalitetdataintegrasjon og metadata håndteres enkelt fra IT-avdelingen, mens sluttbrukeren vil ha full søkbarhet i et brukervennlig grensesnitt. Vårt intelligente BI-oppsett gir alle brukere det grensesnittet som best tilfredsstiller deres behov.

 Rapportering og visualisering
Scorekort, dashbord, dynamiske rapporter og grafer med brukervennlige drag-and-drop-menyer, gjør det enkelt å bruke det formatet du foretrekker å vise dataene i. Alt kan integreres med Office-pakken og er "levende". Når du f.eks. èn gang har laget en PowerPoint-presentasjon, kan du eller kollegaen du sender presentasjonen til, oppdatere den med et par klikk og gjenbruke den uke etter uke med ferske tall.

 Drill-down i BI behov
Still alle spørsmål du vil. SAS lar deg lage mange forskjellige rapporter på det samme datasettet, slik at alle brukernes behov tilfredstilles.

 Prognoser og analyser
Bare SAS tilbyr data mining, text mining og sofistikerte prognoseverktøy som en naturlig forlengelse av Business Intelligence. Med Business Analytics skiller deg ut fra konkurrentene.

Derfor skal du velge SAS

 
Enterorise Business Intelligence

Enterprise Business Intelligence
Gir en komplett portefølje av business intelligence-muligheter og kombinerer styrken i SAS Analytics and Data Integration til en komplett og Brukervennlig Business Intelligence-løsning.

Business VisualizationLes mer om SAS® Enterprise Business Intelligence (sas.com)

Business Visualization

Business Visualization
Leverer dynamisk og interaktiv virksomhetsvisualisering som lar bedriftsbrukere visuelt utforske ideer og informasjon.

Business VisualizationLes mer om SAS® Business Visualization (sas.com)

Vil du vite mer?

Ta kontakt med våre rådgivere for å sette sammen den løsningen som er riktig for akkurat din organisasjon.
Faglig påfyll rett i mailboksen? Meld deg på vår nyhetsbrevliste.