Løsninger & teknologi / Telekommunikasjon

SAS® for Telekommunikasjon

Telekomselskapene opererer i en av dagens mest konkurranseutsatte bransjer. Kundelojalitet er nær ikke-eksisterende. Det vi vet om trender og tendenser i dag, er håpløst utdatert i morgen. Virksomhetene er under konstant press for å vise til gode resultater, noe som krever kontinuerlig forbedring og utvikling.

Det er kun en vei fremover: å sikre de beste og mest nøyaktige verktøy for å optimalisere hele verdikjeden fra datakvalitet til nøyaktig styringsinformasjon, parallelt med at man lærer av hver lille feil underveis. Bare slik kan man beholde eksisterende og få nye kunder, samt finne mulighetene for kryssalg, oppsalg og mersalg.

Nøkkelen til lojalitet og økt kundeverdi ligger allerede i dataene bedriften genererer hver dag. De må kun frem i lyset og presenteres som intelligente beslutningsgrunnlag.

 

" SAS Marketing Automation makes evaluation easier and minimizes overlaps in marketing programs. It also cuts the cost of campaigns, boosting profits. Last but not least, it helps us to maximize customer satisfaction."

—Sakari Forslund

Development Manager

TeliaSonera

Les hele historienDette kan du få med SAS® for Telekommunikasjon

SAS takler bredden av problemstillinger innen telekommunikasjon. Våre løsninger er basert på like mye industriinnsikt, som teknologikompetanse.

Datakvalitet fremfor alt!
Selskapets datakvalitet er grunnlaget for korrekt beslutningsgrunnlag. Med SAS kan data integreres fra flere kilder og standardiseres, renses og berikes.

Resultatet er data du kan stole på og som kan vises i ett enkelt grensesnitt på tvers av organisasjonen.
 Datakvalitet med SAS


Klarer du å holde på kundene dine?
SAS gir deg en "klar-til-bruk" modell som gir umiddelbar innsikt i de variablene som bestemmer churn. Du får et klart bilde av hvilke kundene som er på vei ut, hvorfor de beveger seg vekk og dermed også det beste grunnlaget for utvikling av strategier for kundelojalitet.
 Retention med SAS (sas.com)


Hvor kommer pengene fra?
Hvilke faktorer påvirker driftsresultat i virksomheten din? Har du kontroll på inntekter, kostnader og risiko? Med SAS får du full oversikt over produktkostnader, kundeadferd, samt selger- og butikkprestasjoner. Hvem er det som tilfører verdi, og hvilke skritt kan iverksettes overfor dem som ikke gjør det?
 Lønnsomhet med SAS (sas.com)

 Kjenn din kunde!
SAS hjelper deg å maksimere dine kunders potensial gjennom 360-graders kundeinnsikt. Analyse av kundedata (kundens preferanser og adferd) kan danne grunnlag for kampanjer som påvirker de riktige kundene til rett tid. Samtidig er innsikt et suverent verktøy for proaktiv service i 1-til-1-samtaler med kundene.
 Kryss- og mersalg med SAS (sas.com)


Logikk i logistikk!
SAS leverer Supply Chain-løsninger som sikrer at du har de produktene kundene etterspør - i relevante mengder og på rett sted. Reduser dine lagerbeholdning, perioder med utsolgte produkter og arbeidstimer brukt på bestilling av varer.
 Forecasting og Supply Chain Intelligence med SAS

Derfor skal du velge SAS

Flere hundre norske selskaper, i tillegg til 45 000 selskaper over hele verden, er allerede SAS-kunder. Vi bruker over 22 % av omsetningen på utvikling og innovasjon. Våre løsninger plasseres stadig som ledende i Gartners kvadranter og vinner priser hos andre ledende analysehus.

Den beste teknologi, bransjetilpassede løsninger og alltid tilgjengelig erfaren rådgiverkompetanse i ett og samme hus. Ikke rart SAS® har over 33 år med sammenhengende vekst. Vi har det krevende og gøy på jobb, og er stolte over å være et Great Place to Work.

Vil du vite mer?

Ta kontakt med våre rådgivere for å sette sammen den løsningen som er riktig for akkurat din organisasjon.
Faglig påfyll rett i mailboksen? Meld deg på vår nyhetsbrevliste.