Løsninger & teknologi / Produksjon

Skap et konkurransemessig fortrinn i produksjon

Det er ikke lenger nok å fremstille et fantastisk produkt. Suksess avhenger av at du styrker dine konkurransemessige fortrinn.

Produsenter kan ikke lenger stole på lav prisen, høy kvalitet og punktlig levering for å gjøre dem blant de beste. Disse egenskapene, som var et konkurransefortrinn for ti år siden, er nå minstekravene i markedet og i tillegg forandrer de seg raskt. Produsentene må håndtere globalisering, mer konkurranse enn tidigere og kundenes etterspørsel, som reflekterer deres kunnskap og forventninger om det globale markedet.

I dag må produsentene spore og flytte omfattende antall varer, skape et stort antall produkter, de forhandler med mange leverandører ogopprettholder en rekke kvalitetsstandarder. Produsentene har i tillegg et voksende behov for å få, tilfredsstille og beholde flere kunder for å beholde lønnsomheten. På grunn av disse komplekse kravene er det viktig at alle ledd i verdikjeden blir forvaltet på en riktig måte.

SAS®-løsninger leverer kritiske fortrinn ved å hjelpe selskaper til å omforme data til kunnskap, slik at det blir mulig å utvikle unik innsikt om etterspørsel og tilbud, drift og kunder. Som et resultat av dette kan virksomheter øke effektiviteten og yteevnen i forsyningskjedene, produksjonsprosesser og nettverk for kundeservice, slik at fortjenesten maksimeres ved optimale nivåer av kundetilfredshet.

SAS-løsninger for produksjon inkluderer:

SAS® Supply Chain Intelligence (sas.com) – Leverer kvalitetsforbedring, kundetilfredshet og høyere fortjeneste med gode strategier for forsyningskjeden. Avanserte analyseteknikker, tilgjengeliggjort for forretningsbrukere i hele forsyningskjeden, fremmer innovasjon, reduserer kostnader og fremmer maksimal vekst.

SAS® Customer Intelligence (sas.com) – Uavhengig av virksomhetens bransje eller størrelse, må markedsføringen bidra til å forbedre kundeopplevelsen, oppnå lønnsom omsetningsvekst og forbedre markedsføringsresultatene. Med SAS-løsninger kan du bedre kundeinnsikten, organisere interaksjonen med kundene og kontinuerlig bedre organisasjonens markedsføringsresultater.

SAS® Demand-Driven Forecasting (sas.com) – Styrer utviklingen av omsetningsprognosen sammen med planleggingsprosessen for salg og drift (S&OP). Ved å kombinere automasjon, analyseteknikker og arbeidsflyt, genererer denne løsningen fra SAS den mest objektive og nøyaktige omsetningsprognosen i storskala.

SAS® Service Intelligence (sas.com) – Overvåker, predikerer og optimaliserer hele tjenestekjeden. Denne gruppen med fleksible, utvidbare løsninger inkluderer forhåndsbygde, tjenestekjede-spesifikke data og analysemodeller, i tillegg til strømlinjeformede prosesser og teknikker som fremskynder både implementering og resultater og gir deg en rask metode til betydelig ROI.

SAS® for Sustainability Management (sas.com) – Måler, administrerer og rapporterer på den tredoble bunnlinjen – miljømessige, sosiale og økonomiske indikatorer – og definer forretningsstrategier som gir redusert risiko og økt verdi.

Hver dag samles store datamengder som kan brukes til å oppnå en mer konkurransedyktig posisjon for din bedrift. Disse data kommer fra alle kanter – styrerommet, produksjonslinjen, kundekontakter og alle punkter i mellom. Alle de verdifulle dataene er imidlertid unyttige dersom du ikke vet hva du skal gjøre med dem. Med SAS kan du bruke dataene som et kraftig verktøy for virksomheten din.

SLIK KAN SAS INSTITUTE HJELPE DEG

Gå veien med en som har erfaring
Bransje erfaring og teknisk spesialkompetanse hos våre rådgivere sikrer effektiv implementering av løsningene ute i din organisasjon, slik at du raskt kan ta ut effekten av investeringen. Over 45 000 kunder i 118 land benytter SAS Institutes løsninger verden over.

 Møt våre rådgivere 

Kunnskap til å utnytte mulighetene - og hjelp når du trenger det
Vi tilbyr kurs, bedriftstilpasset opplæring og utdannelsesforløp som er tilpasset og målrettet de ulike roller og jobbfunksjoner du har ved bruk, utvikling og drift av våre løsninger. Teknisk Support sitter også "stand by" for å hjelpe deg om et problem oppstår. Vår misjon er å sikre optimal anvendelse av SAS® Systemet.

 Møt vår kursavdeling
 Møt vårt "Technology Support Center" 

I søkelyset

 SAS produksjonsnyheter (sas.com)
Kvartalsmessige nyheter med teknologiske oppdateringer og kasusstudier angående analyseverktøy for forsyningskjeden og andre emner for produksjonsindustrien.

Vil du vite mer?

Ta kontakt med våre rådgivere for å sette sammen den løsningen som er riktig for akkurat din organisasjon.
Faglig påfyll rett i mailboksen? Meld deg på vår nyhetsbrevliste.