Løsninger & teknologi / Bank, Finans og Forsikring

SAS® for bank, finans og forsikring

Det er vanskelig å vurdere og sikre seg fullstendig mot risiko, men det er mange forholdsregler som intelligente bedrifter kan ta. Det merker vi i SAS i form av økende etterspørsel etter løsninger for risikostyring.

Også når det gjelder lønnsomhet og kunderelasjoner, er det viktig å møte kravene i markedet. Et samarbeid med SAS kan hjelpe deg å fokusere innsatsen og målrette kommunikasjonen. Mange av våre finansielle kunder høster allerede frukter av det. 

" Det var noen dører som ble åpnet av SAS Institute i form av innspill og tanker om risiko, som vi satt stor pris på."

—Owe Høines

Risk Manager, Sandnes Sparebank

Sandnes Sparebank

Les hele historienDette kan du få med SAS® for bank, finans og forsikring

Effektiv risikostyring i én samlet løsning
Unngå siloer ved hjelp av en samlet Enterprise Risk Management-løsning, som hjelper deg med å håndtere alle aspekter av risiko – inklusive Basel II og Solvency II.
 Risk Management for Banking 
 Risk Management for Insurance

Kunden i sentrum
SAS hjelper deg med å tilrettelegge for effektiv kundedialog, samt individuelle og relevante kampanjer som skaper verdi for både din virksomhet og for kundene dine.
 Customer Intelligence

Lønner det seg?
SAS® Profitability Management identifiserer kostnader og fortjeneste basert på inntekter og utgifter allokert til hver transaksjon, basert på brukerdefinerte regler. Du unngår tilfeldig fordeling av felles- og indirekte kostnader til produkter, kanaler, tjenester og kunder og du kan få en oversikt over hvordan hver aktivitet gir utslag på bunnlinjen.
 Profitability Management (sas.com)

Identifiser og bekjemp svindel
Den utbredte og ofte organiserte svindelen innen bank og finans kan effektivt bekjempes. Les mer om både strategi og løsninger. (eng)
 Fraud Management (sas.com)

Brukervennlig rapportering
SAS tilbyr et komplett utvalg av BI-grensesnitt tilpasset ulike brukergruppers kompetansenivå. Det gir mulighet for raskere respons på endringer. (eng)
 Rapportering / Business Intelligence (sas.com)

Virksomhetsstyring i ett samlet bilde
Arbeid strategisk med business analytics og følg aktivitetene dine via oversiktlige dashboards og scorecards.
 Performance Management 

SAS som samlet plattform for business analytics
Med SAS® får du en helhetlig løsning som integrerer data på tvers av alle kildesystemer.
 IT Management 
 Dataintegration (sas.com)

Derfor skal du velge SAS

Flere hundre norske selskaper, i tillegg til 45 000 selskaper over hele verden, er allerede SAS-kunder. Vi bruker over 22 % av omsetningen på utvikling og innovasjon. Våre løsninger plasseres stadig som ledende av Gartner og vinner priser hos andre ledende analysehus.

Den beste teknologien, bransjetilpassede løsninger og alltid tilgjengelig erfaren rådgiverkompetanse i ett og samme hus. Ikke rart SAS® har over 33 år med sammenhengende vekst. Vi har det krevende og gøy på jobb, og er stolte over å være et Great Place to Work.

Vil du vite mer?

Ta kontakt med våre rådgivere for å sette sammen den løsningen som er riktig for akkurat din organisasjon.
Faglig påfyll rett i mailboksen? Meld deg på vår nyhetsbrevliste.